Dagen i bilder

Innehåller annonslänkar.

Hej hej!

Sitter här och skriver medans P lagar mat, jag har gjort allt jag får, så nu passar jag på att skriva till er. Idag är ingen vanlig dag, för det är Olivias födelsedag och hon blir inte mindre än 18 år, den lilla tjejen. Vad hände egentligen, nyss var hon en blyg liten tjej och idag är hon en vacker ung dam som inte är det minsta blyg mot vad hon var och jag tror ingen sätter sig på henne hur som helst. Målmedveten ung dam som vet vad hon vill och vad hon värderar. Ser hon personer som är falska, då är de inte värda att få vara vän med henne, hon är så stark min lilla tjej.

I morse fick hon lyxfrukost, ägg benedict med rökt lax från Halmstad, även gifflar med pistagekräm, så himla gott.

Var hos frissan igår, och det blev både kortare och mörkare.

Sedan drog hon till stan för en heldag med sina vänner, så vi drog iväg västerut för att kolla in självplockningen av blommor; Närkesblomman.

Det fanns lite blommor kvar, så jag fick ihop en bukett. Köpte även jordärtskockor som vi skall äta nu ikväll.

Sedan tog vi en promenad vid Karlslund i Örebro, så himla vacker miljö bland fallen.

Sedan började magarna kurra, så vi åkte mot Naturens hus och det hade många andra gjort också. De hade mycket att göra, så vi fick vänta en halvtimme, sedan fick vi reda på att vår mat var slut, så vi fick en annan rätt som vi fick vänta på alldeles för länge också, riktigt dåligt, och ingen kompensation för det…..Fy på er.

Satt ute i den härliga solen, innan vi åkte och handlade till kvällsmaten. En drink blev det av svenska ginmärket Härnö och Pink tonikwater, verkligen god.

Min topp är härifrån, men tror min är slut, men den jag visar är snarlik. Den här som också är snarlik, passar till vinterns fester. Min kavajjacka hittar ni här och mina skinnbyxor här, fast dessa är med knapp.

Tydligen fixar P en hel trerätters middag, så nu måste jag nog sluta och hjälpa till lite.

Ha en fin Lördagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    september 19, 2020

    Grattis O! Gissa om jag blev full i skratt när jag såg dina byxor – precis likadana kom via instabox till mig i dag. Men great minds think alike och det är väl därför jag trivs här som din cybervän. Härligt med trerätters! 🥂