När man känner sig oerhört trött

Innehåller annonslänkar till

Mio, och Ellos

Hej på er!

Vi fick en fråga på jobbet hur vi mår efter denna annorlunda sommar, med Covid 19 och indragen semester. Vi har fått svara på två enkäter en före semestern och även efter. De flesta verkar må bra och det är ju bra. Jag känner mig bara trött och rätt orkeslös. Men det kanske handlar om en massa andra saker runtomkring också. Har man bara jobbet att fokusera på kanske man klarar en tuff period, men har man det mycket hemma, så blir ju allt extra tufft.

Jag känner mig bara så himla trött och inte så glad. Försöker sova ordentligt och stressa mindre och sänka kraven, men tröttheten finns kvar som en mantel över mina axlar. Är man en person som jag som alltid bryr mig om hur andra mår, blir det en extra belastning vilket jag inte tänkt att det skulle bli, men upptäckt att så är det. Jag har blivit en väldigt skör person efter skilsmässan, jag bär på en stark sorg, samtidigt som jag är oerhört lycklig, märklig känsla, men så är det. Kommer jag någonsin att bli jag igen, ja det kan man undra, tror faktiskt inte det. Håller säkerligen på att bli en ny människa

Jag känner mig så lycklig på ett sätt men bär på en tung ryggsäck som jag önskar och hoppas ska kunna lätta med åren. Därför behövs inte mycket för att mitt vattenglas rinner över. Så med Corona och indragen semester, samt saker som påverkar mig negativt utanför jobbet, gör att jag känner mig mentalt slut. Kan nästan sitta och somna överallt och känner en stark motvilja till allt som tar extra energi av mig, vill egentligen bara ha det lugnt och skönt. Men jag är en person som gillar att utvecklas av att det händer saker, skulle det inte göra det, skulle jag nog gå under.

Så lagom är väl bäst.

Jag var verkligen inte klar med sommaren, tycker att hösten knackade på lite för tidigt. Nu blir det bara mörkare och mörkare ute, så räddningen blir väl att man får tända ljus och mysiga lampor överallt, både inne och uta. Köpte btw en ny lampa på PK design i Örebro igår, tror det kommer bli superfint på nya skänken vid tv´n, vill ni tjuvtitta så finns den här. Har också bytt mina vita lampskärmar till beiga, så det blir ett mjukare och behagligare ljus. Nu väntar jag bara på taklampan, så jag kan få bort den stora tyglampan över matbordet.

Nu mot jobbet och halvtidsbedömningar.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Inger
  september 22, 2020

  Klart man blir trött på semestern när man flänger runt hela tiden. Det är ju fest hela tiden med vin och olika drinkar
  Har ju följt dig länge och tycker annars din blogg är bra. Inget elakt menat men bra att vila lite också när man är ledig. Kram på dig

 • Christine
  september 22, 2020

  Fläng runt så mycket du vill, eller ligg platt på soffan och vila. Du är klok nog att göra det som är bäst för dig, det är jag övertygad om! Fint att du delar med dig av hur du mår, det hjälper faktiskt andra. Och det där att man kan bära en sorg fastän man är lycklig i en ny relation, det är inte konstigt eller ovanligt.
  Tack igen för all inspiration, ta hand om dig💕
  Kram

 • Tina ME
  september 22, 2020

  Var rädd om dig nu vännen och passa på att lata dig lite emellanåt. Jag har svart bälte i att lata mig så jag kan lära dig allt jag kan. Kram på dig fina! Kram //Tina

 • Milla
  september 22, 2020

  Känner igen en del. Tittade på min sovpuls från helgen i min Fitbit och såg hur hög den var, hur stressen i kroppen påverkar sömnen och och det är ingen bra trend. Försöka hitta vad som ger bäst må bra är svårt, ena stunden är det lugn och ro – en annan nya intryck och upptäckter. Hösten ger oro helt klart..
  kram Milla