Studentfirande

Posted on

Innehåller annonslänk till Afound,

Twist and tango

Hej hej!

Vet ni nu när studenten är över, så är jag helt slut. Jag tar små powernap lite då och då och somnar framför

tv´n. Känner mig helt urlakad.

Men nu ska ni få se bilder från studentfirandet här hemma. Det blev inget vanligt utspring, inget flakåkande, men de gick över stan efter att de haft utspring från en klasskompis. Sedan kom hon hem strax innan gästerna började komma.

Storasyster med familj var de som kom först och vi passade på att ta lite kort. Gästerna ramlade in lite då och då. Vi hade dukat i partytältet som P hjälpt mig att sätta upp. (han firade dock sin son som också tog studenten). Maten hade Olivias pappa med och eftersom det var så varmt denna dag, fick maten så i sina frigolitboxar för att maten inte skulle bli förstörd. Så inga bilder blev tagna på den. Men det var pastasallad, potatissallad, kycklingspett, fläskfilé, kallskuret, frukt, såser mm. Alla drycker hade vi i ett extra kylskåp plus tunnor med is och vatten.

Vet ni jag höll tal för Olivia. Jag har aldrig hållit tal för någon i hela mitt liv, så det var lite eller rätt mycket nervöst men jag gjorde det i alla fall. Ja folk kom och gick som de ville. Många hade flera studenter att fira, så det var aldrig trångt på något vis. På sista bilden är Cajsa Stina med som är min stora dotters lillasyster och som också tog studenten i år men två dagar innan Olivia. De sista gästerna gick vid halv två och då blev jag sittandes och pustade ut.

Nu har P varit här och hjälpt mig att ta ner tältet och städat upp. Vi har också hunnit sola och bada vid poolen idag.

Min klänning hittar ni här, Olivias studentklänning är svår att få tag på, den finns i en annan färgsättning och nedsatt massor här. Nathalies klänning är gammal från Samsö Samsö.

Nu laddar Olivia för jobb och även jag. Jag kommer inte ha semester förens v 30.

Ha det gott Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Milla
  juni 13, 2021

  Så fina ni är allihopa! Stort grattis till din fina dotter. Vilket jobb med allt. I min stad var det student i går lördag. Sån himla otur med vädret, regn i massor av och till och fint idag igen. Vi hade ingen student att fira, men minns min dotters student 2010 som var regnig o svinkall så den hemmafesten höll inte på länge kan jag säga 😀😀 kram!

 • E
  juni 13, 2021

  Vilka härliga bilder! Den på alla systrar o småbarnen var fin – ni är bestämt en stjärnfamilj som Läckberg brukar säga 🤩 Din klänning var super på dig. Strongt att hålla tal, det är inte enkelt. Höll själv ett tal på vår guddotters bröllop för några år sedan, när jag var klar grät hon och då kom mina med när spänningen man känt innan släpper. Man känner sig ändå rätt nöjd sen att man gjorde det eller hur? Nu får du vila upp dig lite. Min semester börjar v 29 så vi har lite att bita i nu både du o jag- vi vet ju alla att folk behöver sjukvård även i semestertider 😷👩‍⚕️ Kram kram och tack för att vi fick va med på studentfirandet får du hälsa O

 • Rita
  juni 14, 2021

  Så fina bilder på er,,,,så vackra allihopa, som en fin sommarbukett. Vilken fin studentfest, minne för livet för O, och tur med vädret hade ni också. Det är så mycket jobb och fix inför en fest, samtidigt som det är så kul att planera och piffa.
  Ha en skön vecka och hoppas att du kan vila upp dig.