Oj så fort det går

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Det är redan 3 maj, tyckte nyss vi kom hem från Mallis. Men lite jobb, vin och deli mässa i Örebro med vänner, samt Valborg har förflutit sedan sist.

Valborg var verkligen en vändpunkt vad gäller vädret. Åkte till jobbet i lätt vinter/vårjacka, kom hem och slängde av mig kläderna och hoppade i bikini.

Alltså som vi längtat, men underbart är kort. Ser att nästa vecka när det är Kristi Himmelsfärd, då kan det komma snö igen. Så jag säger bara, man ska passa på att ta vara på det fina vädret, för det stannar sällan så länge i vårt land.

Jag säger likadant med livet, man ska inte vänta, man ska leva här och nu, för sedan kanske aldrig kommer.

Här kommer lite blandat sedan sist. Först är från vinmässan, som vi startade på Saluhallen med lite fisksoppa, sedan traskade vi till Conventum. Vi var fem tjejer och det är inte lätt att hänga ihop när man hela tiden träffar någon man känner. Men vi hittade ett bord till slut, som vi hade som bas. Träffade på Katarina, som också var ute med vänner. Vi blev nästan utsparkade klockan 19 när de stängde, och då kom P och hämtade oss.

Veckan som varit har varit skum, Måndag på måndag, fredag på tisdag, söndag på onsdag och torsdag på torsdag. Man hänger inte riktigt med.

När jag väl slängt av mig kläderna på Valborgsmässoafton och fått något i glaset, åh vad jag njöt. Grannen kom över och när jag var ute med Doris hamnade jag hos en annan granne, alltså så härligt med sol och värme.

Åh så härligt med värme, men det svängde verkligen om från kyla till sommar på 24 timmar.

Vi gjorde inget särskilt på kvällen förutom att vi satt i uterummet och åt, samt att vi tog ett dopp i spabadet. Kan säga att vi somnade väldigt tidigt.

Vi båda hade varit uppe i ottan denna dag.

Min blommiga blus kommer från Zara, kjol och linne hittar ni här liknande bikini som jag finns här använd gärna min kod HELENAMAJ24

De härliga drinkglasen hittar ni här

1a maj spenderade vi hemma hos Katarina, men det tar vi en annan dag, ni som följer oss på insta har redan sett en glutt av det.

Nu är P och jag i Stockholm. P´s kompis har släppt en skiva, så vi ska på hans spelning ikväll. Men först njuter vi av det fina vädret här uppe.

Önskar er en fin helg och släpp alla måsten

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.