Oron är över för denna gång.

Posted on

Innehåller annonslänkar till Lexinton, ellos

och Åhlens

Hejsan!

Sedan jag blev själv har jag ofta en stark oro över att inte klara vissa saker, som att starta poolen på våren och stänga den på hösten och såklart allt annat det innebär att sköta en pool och hus. Poolskötaren finns inte kvar och jag ska agera poolskötare själv. Det har väl funkat sådär om man säger så. I år startade vi poolen, nu har jag ju hjälp av P som inte har en aning om hur man sköter en pool, men vetgirig som han är så försöker han ta reda på hur saker ska göras. Själv har jag skrivit en egen manual, men det hjälper ju inte när cirkulationspumpen blir full med vatten och det blir kortis. Men min fd poolskötare kom förbi och hjälpte mig att fixa en ny och kolla så allt var i sin ordning. Tacksam för det, är bara förnamnet. Så nu är poolen igång och och värmen är nu över 22 grader. Lagom som det är ordning på poolen då stannar gräsklipparroboten, men jag känner inte samma oro för den som jag gjorde för två år sedan. Nu har P en sådan där grej som man mäter var tråden är av, men jag får vänta ett par dagar innan jag han fixar det och det kan jag minsann stå ut med. Det är en jobbig känsla när man inta kan vissa saker och den där oron som biter sig fast.

Igår var vi och firade stora dottern som blev hela 32 år. Det blev ett pyttelitet kalas, då de var tvungna att ställa in på grund av regn, och att nu får alla komma i omgångar istället. Men det var väldigt mysigt med ett mindre kalas, där alla hann prata med alla.

Vår långhelg delades upp, vi började i Vadstena med omnejd. Det är verkligen så himla mysigt både i och utanför Vadstena. Vi gör ofta små utflykter och kollar in en massa saker. Jag älskar ljuset och vidderna, så himla likt Österlen på många vis, tycker jag. P fick även med mig ut och springa i deras fina spår. När vi sedan är hos mig, blir det mest att hålla på att fixa en massa saker………..

På mig har jag en ljusblå linneskjorta härifrån och en blå poncho från en webbutik jag inte minns namnet på men det finns ljusblåa här och här . Vill man ha en ljusblå linne skjorta utan vita ränder så finns det här på rea. Väskan hittar ni här.

Nu hoppas jag på några fina dagar, har massor att göra innan studenten.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Ulrica Hållén
    maj 24, 2021

    Fina du!!
    Jag förstår att du känner oro inför såna saker – det är ju lite speciellt kan jag tänka mig att sköta en pool med allt vad det innebär, men jag vet också att du är ganska envis av dig så jag är inte det minsta orolig att du inte skulle kunna sköta den själv också :).
    KRAAM