Årets premiär är gjord

Posted on

Hej på er!

Det fina vädret i början av helgen gjorde att vi gärna ville ta premiär turen på Vättern. Så sagt och gjort, lite senare på eftermiddagen tog vi med oss lite kaffe och bikini och gick ned till båten (ligger fem minuter från P). Vattnet rörde sig knappt, så inte behövdes någon jacka till en början. Vi ankrade rätt nära en strand, där låg vi och guppade och drack kaffe, medans solens strålar värmde våra bleka kroppar. Efter ett tag när klockan var över sex på kvällen, började det blåsa upp lite, så då åkte både tröja och jacka på, medans vi tog oss hemåt.

Men så mysigt att kunna komma ut på sjön så snabbt. Hoppas det blir många turer i sommar.

Senare på kvällen när Doris skulle god natt kissa, gick vi ner till vattnet igen och kolla vilken fantastisk himmel vi fick njuta av.

Vet ni jag har sovit och sovit dessa dagar, det har blivit en tupplur varje eftermiddag Kanske för att jag vaknar av en hel fågelkör utanför fönstret vid femtiden varje morgon. Annars tänker jag att jag slappnar av så mycket när jag är hos P, de flesta måsten och min känsla av stress rinner av mig fullständigt.

Ikväll blir det färsk abborre, färskpotatis och brynt smör till. Var till Borghamn nedanför Vadstena och köpte färsk abborre.

Hoppas ni har en trevlig kväll!?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Ulrica Hållén
    maj 17, 2021

    WOW, vad du sprider ”happy feelings” – jag är så himla glad för dig och allt det härliga du upplever :).
    Det såg verkligen supermysigt ut där på vattnet!!
    KRAM