När det blir för trångt

Posted on

I samarbete med Pelican Self Storage

Hej på er!

Tänk att nu har jag samlat på mig så mycket att jag måste hyra ett förråd från Pelican Self store. Nej skämt åsido, så långt har det inte gått ännu. Men jag bävar för den dagen då jag inte ska bo kvar i detta hus längre och ska flytta in i något mindre. Vart ska alla saker få plats? Jag kan ju inte slänga eller sälja allt jag har. P och jag har pratat om det och när han flyttade från sitt hus en gång i tiden, då hyrde han ett förrådför att magasinera sina möbler och kartonger, under en period, innan han visste vart han skulle ta vägen.

Men man kan även hyra förråd om man ska vara utomlands under en längre tid, eller när man rustar. Man kan till och med hyra förråd som vinkällare om man inte har plats hemma. Det finns många orsaker till att hyra ett förråd.

Han hyrde från Pelican Self Storage. Han var supernöjd med företaget, eftersom de hade övervakning dygnet runt och trevlig personlig service. Man fick hyra släp gratis och det var väldigt billigt de två första månaderna. Man har tillgång till sitt förråd under dag och kväll. Man kan även köpa rejäla flyttkartonger, bubbelplast och allt man behöver för att hålla ordning på allt och för att förvara ömtåliga saker i.

Just nu erbjuder Pelican Self Storage 50% de två första månaderna.

Här kan ni läsa mer om fördelarna med att hyra av Pelican Self Storage som i dagsläget finns i Stockholmsområdet med omnejd, så det är många stockholmare som har möjlighet att utnyttja att man kan hyra förråd. De bor ju i allmänhet rätt trångt. Jag ser bara på P´s lägenhet, det är inte mycket man kan samla på sig och förrådet är så litet, så det gäller att man är duktig på att göra sig av med saker. Så att hyra ett förråd under en tid är ett superbra alternativ om man har ont om plats hemma.

Jag skrev i förra inlägget att oron är över. Det skulle jag inte gjort för här har det hänt grejer, inte en heller utan tre saker som ger mig superångest. Men jag andas och tar det lugnt och tänker att ingen är skadad i alla fall. Nu är jag ledig två dagar och jag måste plantera blommor och fortsätta olja altanen.

Sedan ska jag åka och kolla in min vän som ligger med en bruten fot och en som är stukad, hon kan behöva bli ompysslad.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.