Oversizejackor till vintern

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Vet inte om ni sett att det dykt upp väldigt stora jackor till den kommande vinterns säsong?

Jag har lagt märke till det och tänkt att det där är inget för mig. När jag sedan var hemma hos en väninna, så hade hon köpt en och jag tyckte den såg något stor ut på henne, men när jag provade den slog det mig att det var en alldeles superskön jacka att ha i vinter när det är kallt och blåser, jag som fryser jämt och är ute mycket med Doris. Min väninna sitter mycket i ishallar och det måste vara perfekt när jackan räcker långt ner över rumpan.

Den här Jackan är med 30% rabatt här

En Gul snygg jacka om du vill synas och inte gillar svart, den hittar du här

En Parkasjacka hittar ni här

Ännu en lång Jacka från Kappahl här

Denna Jacka är från Lindex här

Min väninna hade en Jacka från Röhnish den är på kampanj här

En annan med rabatt som jag inte fick med i kollaget är denna

Hur tänker ni med jackor? Så tunn som möjligt, eller så varm som möjligt? Snygg bättre än funktionell? Lång eller kort, luva eller inte?

Idag blir det en dag med studenter. De skall ha sin slutbedömning efter fem veckors praktik.

Ha en bra dag, trots vädret.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Milla
    oktober 7, 2020

    Jag hade tänkt köpa ny jacka förra vintern, haft en lite för tung dunjacka från Esprit i många år som jag känt mig färdig med. Men vintern blev ju aldrig vinter så ingen ny jacka. Funderar på den här
    https://www.ellos.se/ahkka/dunparkas-quilted-hood-w/7011159-03
    Vill ha en lätt men lite figursydd också, och lite längre modell. Kanske dags att slå till… Jag som knappt börjat med strumpor än. kram Milla