Sovmorgon, vad är det?

Posted on

Annonslänkar till soffadirekt,

nordicnest och Newpport

Hej på er!

Igår skulle jag haft sovmorgon, men bilen skulle in på service så det blev bara en halvtimmes extra sovmorgon, och jag tror det var länge sedan jag sov så tungt när mobilen ringde. Vaknade mitt i den konstigaste drömmen och det var också längesedan jag var så medveten om drömmar jag haft.

Visst är det väl tråkig pengar att lägga ut på bilservice, men jag har kollat runt och det skiljer rätt mycket i pris på olika aktörer, så det känns bra att jag kollat. När bilen var färdigservad fick jag veta att jag måste byta bromsbelägg på alla däck, så det blir ett antal tusenlappar till som måste läggas ut.

Det mysigaste med hösten är väl ändå att tända ljus vid frukost och samtidigt se när solen börjar gå upp, de dagar den nu gör det. Eftersom jag inte är någon morgonmänniska så älskar jag att arbeta kväll, och få strutta runt här hemma och pula och dona innan jag åker till jobbet.

Jag hittade den finaste höststjärna på ica när jag var och handlade och den fick såklart följa med hem. Hoppas jag kan hålla liv i den ett par veckor iallafall. Älskar min fina ljusstake som jag köpte härifrån

Eftersom det var uppehåll igår och jag hade en ledig förmiddag, passade jag på att tömma spabadet och gjorde rent det efter alla konstens regler, så nu finns ett fräscht spabad till vintern. Har också fått hjälp av P att sätta upp min nya lampa, som ni ska få se senare. Vardagsrummet håller på att få en ny karaktär och det känns så bra, är sugen på att byta vardagsrumsbord också.

Nu väntar tre lediga dagar och det ska bli skönt, mycket roligheter på agendan väntar, så helgen kommer gå i en rasande fart gissar jag, för min första lediga dag börjar med att gå upp tidigt. Doris ska med mina kollegor på utflykt, jag själv ska på influencerfrukost, hos Almi mälardalen. Så vi båda får en trevlig dag.

Till kvällen väntar nya roligheter.

Ha det gott och Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Sallys hus
    oktober 9, 2020

    Se you sooooon baaaabe…..😍

  • Malin
    oktober 10, 2020

    Vad härligt att både du och Doris får en härlig dag!