Min klädsel idag

Innehåller annonslänkar till

Ellos och Outnorth

Det är inte ofta jag går omkring i myskläder. Jag känner mig inte bekväm i det. Men idag går jag omkring i underställ. Vi ska ut på tur. Jag ska inviga mina längdskidor efter lunch. Eftersom jag knappt aldrig åkt längdskidor i mitt vuxna liv, så behövs det nog lite träning. Så just nu tränar jag mig mentalt och det går lite lättare när understället är på. Har gått igenom min garderob efter vinterkläder som inte är så varma, eftersom längdskidåkning gör att man blir varm.

Man ska klä sig i tunna lager så jag har mitt underställ som kommer från Odd Molly. Det finns inte kvar i deras sortiment. Men ett tips på ett snyggt underställ jag gillar, är det här och det här. Kommer ha en fleecejacka över understället och ytterst en tunnare jacka. Andra dagar när det är lite varmare ute, kanske det räcker med en sådan här istället för jacka. Längdskidåkningsbyxor måste man tydligen ha, för slalombyxor blir för varmt och bylsigt, så ett par sådana här funkar bra.

Nu skiner solen från en klarblå himmel, kan inte bli bättre för premiärturen på längdskidor.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.