Påskat till det minimalt

Innehåller annonslänk

till FilippaK

Heej!

Idag är jag på benen, är mycket bättre i ryggen, men rör mig ändå väldigt försiktigt för att det inte skall hugga till. Förkylningen den är som ett kortspel, ena stunden känner jag inget för att i nästa ha både ont i halsen, och huvudet, samt nysa, ja jag vet inte vad jag ska tro om jag är snuvig eller inte..

Fantastiskt vackert väder har det varit i dag, vårjackan har åkt fram och jag hoppas att vinterjackan kan få vila tills tidigast November. Är så trött på vinter och kyla, nu vill jag blicka framåt sol och värme.

Min födelsedag väntar precis efter påsk, och visst är det kul att kunna fira den lite lagom med familjen, men kan man det i år? Är det varmt och skönt kan man ju iallafall sitta ute. Mamma och pappa får iallafall inte komma hit, det är alldeles för riskabelt.

Idag fick jag en smula lust att plocka fram lite påsk, har inte känt för det alls, men döm om min förvåning att det gått sönder en massa fina saker i kartongen, och det var nya saker som jag köpt förra påsken som gått i kras, men fjädrarna var hela iallafall…….., så det fick räcka med dem.

Visst kan man önska sig saker fast man fyller 55, ska sätta ihop ett collage när jag får ork, har gått och kärat ner mig i en klänning som jag kanske ska ge mig själv i födelsedagspresent. Tycker det är så snyggt med denna krage, som faktiskt döljer lite rynkor samtidigt som det ser riktigt stilig nästan lite stramt ut.

Planerna för påsken har helt fått ställas in, så vad det blir nu, vet jag inte, men man kan ju hoppas det blir fint väder, så man kan göra lite utflykter iallafall. Vad ska ni andra hitta på i denna konstiga tid?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  april 6, 2020

  Påsken blir som den blir, men ska kanske möta mamma utomhus beroende på , är sjuk i ngt liknande det du beskriver. Tror du det är en lättare variant av coviden? Man vet ju inte vad man skall tro , skulle kanske vara skönt om det var så så är det gjort tänker jag men det lär man ju aldrig få svar på. Kommer du bli testad för det innan du går tillbaka till arb nu? Krya på rygg och näsa.

 • ulrica
  april 9, 2020

  Vad tråkigt att dina nya saker gått sönder i kartongen :(. Men det blev jättefint med fjädrarna ändå :).
  Ja, den här påsken blir ju väldigt annorlunda.. från att ha tänkt åka skidor i fjällen till att hugga och stapla ved och grilla i skogen.. ja, det är inte otrevligt det heller förstås. En jädra massa packandes blir det också.. men nu vet jag snart inte var jag ska lagra kartongerna för det börjar bli fullt överallt :).
  Kram och Glad Påsk till dig!

 • Mamma M
  april 10, 2020

  Vi ska vara i vår stuga . Doch har planerna för umgänge där ändrats. Vi komemr endast umgås utomhus och den årliga påskmiddagen är inställd och ersätts istället av utomhusgrillning.