Hjälplös

Posted on

Innehåller en annonslänk till Afound

Heej!

Igår när jag vaknade och det smällde till i ryggslutet, kunde jag verkligen inte röra mig på hela dagen, minsta lilla rörelse gav till ett hugg i ryggen. Jag preppade mig med både voltaren och alvedon och framemot kvällen, kunde jag iallafall klara ett toalettbesök någorlunda. Men jag fick ligga och äta med maten sönderdelad som till ett litet barn, hade behövt en haklapp, eftersom hälften hamnade på tröjan, men att bli matat vägrade jag att bli. Men tänk vad hjälplös man kan bli av ett ryggskott, tur jag fick hjälp, annars vet jag inte hur det gått. eller det klart det hade gott, men jag kanske inte ätit någon mat, fast det hade ju inte gjort så mycket..

Fläskruladerna var tvugna att delas, för att jag skulle kunna äta dem liggandes.

Vad hittar man på när man bara kan ligga alldeles stilla, jo man tittar på Outlander och Tills Frank skiljer oss åt, sedan går man och lägger sig och är tacksam att man hittar ett sovläge som gör att inte ryggen krampar de luxe.

Tacksam att jag fick frukost på sängen, så jag kunde inta den liggandes.

Det är väl det som kallas room service!?

Men är så glad att ryggen känns lite bättre idag, har kunnat duschat och gå på toa själv. Har också kunnat förflytta mig mellan olika ställen. Är noga med att ta mina smärttabletter i tid, så att jag inte får smärtgenombrott, det är ju bäst om man kan vara i rörelse och då gäller det att man är smärtlindrad. Det värsta är när nysningarna kommer helt oförberett, då tror jag ryggen ska gå av. Hörde om fyra till som drabbats av ryggskott nyligen, så man kan ju undra vad som händer, är det också smittsamt?

Jag är ju inte känd för att gå omkring i myskläder men jag kan säga byxor liknande dessa kommit väl till användning nu, just nu 67% i rabatt.

Nu ska jag bli serverad kvällsmat, känner mig en aning bortskämd.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Gunilla
    april 5, 2020

    Jag har också drabbats av ett ryggskott i veckan, även ett högt blodtryck. Är strax under 60 år och jobbar som sjuksköterska inom psykiatri. Vi har nästan inga skydd på lager och går bara och väntar på vad som kommer… Tänker att det är inte så konstigt att man drabbas av ryggskott och andra symptom i dessa orostider. Var rädd om dig och vila ordentligt!