Innehåller annonslänkar till

Ellos åhlens och soffadirekt

Godmorgon!

Mitt uterum har verkligen inte använts i vinter, dels för att jag sparat på att inte ha värmen igång, sedan har jag inte haft varken lust eller ork att städa där ute, men nu när solen och lite värme ha kommit, har jag faktiskt tagit mig tid att städa lite därute och ställt ut både ett nytt citronträd och en chilliplanta.

I och med att jag gjorde det, så kom jag ihåg att jag älskar mitt uterum, tycker det är så skönt att både sitta och ligga i soffan när det är soligt ute, men det blåser eller bara är för kallt att vara ute.

Jag älskar verkligen min bambusoffa, så mycket att jag köpte en till. den första köpte jag av en fd kollega som skulle flytta och den andra hittade jag till ett helt ok pris här och den ser verkligen ut som Tine K soffa, bara det att priset är helt annorlunda. Blomlådan i plåt finns här och här

Fåtöljen är gammal från Ikea, men skulle man vilja ha bambufåtöljer som passar soffan finns det här, liknande brickbord hittar ni här, just nu med bra rabatt. Har pratat om i ett par år nu att jag vill ha upp tunna skira gardiner här ute, men ej kommit till skott. Gardinerna har jag och gardinstänger också, det är bara att få upp stängerna som jag inte orkat göra, men kanske kan jag få till det nu i vår.

Dagen började solig, men lite blåsten tog över, och är det något jag är trött på så är det blåst, hoppas det inte kommer blåsa lika mycket i sommar, för jag vill ha en vacker fin sommar, så vi iallafall kan vara ute och slippa sitta inne.

He en fin dag, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Yvonne Gustafsson
  april 3, 2020

  Fint uterum skulle inte sätta upp gardiner om det var mitt. Gillar din fina hund Fransk bulldog är så personliga o mysiga vi har en i familjen, fast själv har jag min gulliga cockerspaniel. Hoppas du mår bättre och blodtrycket går ner o får en fin helg.
  Må så gott kram Yvonne

 • Vibeke Lippold
  april 3, 2020

  Doris er simpelthen så søøøød! Jeg er fuldstændig forelsket i hende 😆
  Vi har en fransk mastiff (dogue de Bordeaux) og jeg ønsker mig en fransk bulldog som kan gøre hende selskab.
  Pas godt på dig! Jeg ved at du gør et stort job som intensivsygeplejerske 💗

  Bedste hilsner
  Vibeke