Vårmode med rabatt

Posted on

Innehåller annonslänkar till Lindex

Hej på er!

Igår tog jag ett beslut som är jätteovanligt för mig. Jag har gått och känt mig lite hängig. småförkyld, börjat nysa och är lite småhostig. Skulle aldrig vara hemma för sådant i vanliga fall, men nu är ju restriktionerna annorlunda, så det var med ett tungt hjärta jag ringde chefen och sa att jag inte skulle jobba i helgen. Vill inte äventyra för någon annan, varken patienter eller kollegor. Nu visade det sig att jag inte kunnat jobba i helgen iallafall, för i morse när jag skulle kliva ur sängen, så small det till bak i ryggslutet och jag satt fast som i ett skruvstäd, kunde ta mig till toaletten, men inte därifrån, så jag har fått be om hjälp med allt idag, från att lägga mig i sängen, vända mig i sängen, ta mig till soffan, till toaletten. Nu har jag fått hjälp att duscha och känner mig iallafall fräschare. Laddad med både Ipren och alvedon, som ändå säkerligen hjälpt några procent, så jag törs röra mig lite, vet ju att det ändå är bästa medicinen. Jag har haft såhär ett par gånger tidigare och då har det varit riktigt långdraget,, då har jag också fått sjukgymnastik en längre tid för att komma tillrätta med problemet, hoppas det inte kommer att behövas nu.

Har hittat ett läge just nu där jag kan ha datorn i knät en kort stund, så jag tänkte tipsa om lite vårmode med rabatt idag.

Tunika/klänning här, klänning med guldprickar här

Klänning här, Gul klänning här

Militärgrön klänning här, Leokjolen som jag har här

Jag skulle helst vilja ha den här som jag glömde få med i callaget.

Just nu får man 30% på allt även rea med

koden

all30

fram till den 5/4.

Önskar er alla en trevlig helg och var räddaom varann,

kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Carina
    april 3, 2020

    Tråkigt med ryggskott men hänger säkert ihop med allt som händer nu. När man har haft mkt omkring sig smäller det till. Får själv så ibland. Jobbar på äldreboende o pustar ut varje gång ingen blivit drabbad av detta hemska virus. Vi har haft besöksförbud i flera veckor nu o det är jättebra. Krya på dig nu o hoppas ni får rejält betalt nu som jobbar nära de smittade. Ni är guld värda!