Vårens outfit

Posted on

Innehåller annonslänkar till Gina

Hej!

Idag är det 1a April, vårens månad och jag inviger den med att ta fram mina vita jeans och tar på min nya blus som jag hade turen att knipa innan den var slut, men nu finns den åter igen om ni vill knipa en. För visst är det härligt när man kan ta av det svarta som hängt med så länge och klä sig i lite mer ljusa och positiva färger. Vilket vi alla behöver i dessa tider.

Har haft huvudvärk varenda dag, sedan jag mätte så höga blodtrycksvärden, men vet inte om det beror på det eller om det är något annat som händer i kroppen, känner mig så himla trött, frusen och lite småförkyld, så det är väl tur jag är ledig i två dagar så jag hinner märka vad som är på gång inför helg jobbet. har ju börjat med min nya blodtrycksmedicin så jag hoppas den kickar in, då kanske huvudvärken försvinner av den.

Blusen hittar ni här, och den ha kommit in i webblagret igen. Vita jeans hittar ni här, mina är i strech, och tänk på att gå ner minst en strl, för de töjer sig alltid.

Hade önskat att det skulle varit lite mer sol ute dessa två dagar, men så ser det inte ut att bli på min väderapp, eller appar kanske jag ska säga, för när vi kommer till vår och sommar så kollar jag massor av väderappar, så väljer jag den som har bäst prognos, och hoppas det ska slå in. Har dock inte kommit på vilken app som är mest tillförlitlig.

Nej men nu tar vi tag i dagen, ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • ingrid
  april 1, 2020

  så fräsch …vore kul om du hade tiden å lusten att visa hur du sminkar dig..särskilt ögon makeup …såg du la ut vilka produkter i tidigare inlägg …men vore även kul att läsa om hur du går tillväga..ha några fina lediga dagar

 • Stanley
  april 1, 2020

  tråkigt med huvudvärk varje dag, har du kollat synen?
  många gånger så är det överansträngning av ögonen om man inte kan komma fram till det vanliga som vätskebrist eller ansträngning.

 • E
  april 2, 2020

  Soupersnygg!

 • Nina Nilsson
  april 2, 2020

  Hej Helena!

  Snygg outfit!!!
  Äter oxå blodtryckssänkande medel, för nuvarande Losartan efter att ätit Enelapril som jag fick jätteont i kroppen utav.
  Är det ok med Losartan?
  Tacksam för svar om du har tid önskar en orolig Nina:)

  • helenavi
   april 2, 2020

   Hej Nina! Du får inte vara orolig. Det finns inga vetenskapliga bevis för att den är farlig, bara jag som är nojig eftersom jag jobbar så nära de svårast sjuka. Losartan är ingen ace hämmare iallafall… så rådet är att tvätta och sprita händerna så fort du tagit i något, så som vi alla ska göra samt vara försiktiga. Kram Helena 🤗

   • Nina Nilsson
    april 2, 2020

    Tusen tack för snabbt svar
    Jobbar oxå väldigt patientnära, jobbar som tandsköterska och håller mig till alla basala hygieninstruktioner, är ju inpräntad med det med 40 år i yrket.
    Men du som jag så blir man nojig,inte så konstiskt. Vi är på min arbetsplats övervägande 50+ och nästan samtliga äter blodtryckssänkande medicin av någon anledning och har dessutom andra underliggande sjukdommar som tex. diabetes,astma mm.
    Nu har Region Blekinge from. 20200406 stängt alla Folktandvårdskliniker och endast 2 kliniker tar emot akuta patienter som är friska som uppnår kriterier för akut behandling, svullnad,värk,blödning alla andra som har dessa symptom som uppvisar Corona symptom tar vår Sjukhustandvård hand om i sammarbete med våra infektionskliniker på våra två sjukhus i vårt län dvs, Regionssjukhuset i Karlskrona samt regionssjukhuset i Karlshamn. Värt län är uppdelat i en verksamhet i västra delen och i den östra delen. Bra beslut tycker vi nog alla.
    Avslutar med att säga heja du för att du trots allt har haft en fruktansvärd livskris som jag har förstått har förmildrats lite, så då i dåtid och i nutid ändå ger så mycket härlig livsinspiration.
    Sist men inte minst, alltså Doris!! To die for. Hade vi bott närmre dig hade vi gärna ebjudit oss att ta Doris om du hade behövt hjälp med henne
    Kramis och ta hand om dig och din familj / Nina