Rabattkod till er hos Pfg Stockholm

Innehåller annonslänkar

Hallå!

Nu är jobbhelgen till enda för denna gången och jag har en ledig måndag. Orkade knappt ta mig ur sängen i morse, skulle kunnat legat kvar hela dagen, men det skulle jag aldrig klara. Jag måste upp, får panik om jag känner att dagen rinner ifrån mig. Så nu är frukosten intagen, duschen väntar, så jag vaknar till. Solen skiner och jag måste ut och tanka D vitamin via solens strålar. Vilken himla tur att jag plockade in de sista dahliorna igår, för idag är bladen alldeles frostbitna.

Jag lovade er en rabattkod hos Pfg Stockholm, och det skall ni såklart få.

Smycken är kvinnans bästa vän, eller hur. Förr sa man alltid att diamanter var det, men jag tycker smycken över lag är väldigt trevligt att kunna byta med, för en kväll. Pfg Stockholm har väldigt mycket fina smycken i sitt sortiment. Det finns nog något för alla. Jag älskar ringar och armband och hittade såklart saker som passade mig.

Älskar att blanda guld och silver, så denna ring som man kan ställa efter sitt finger gillar jag jätte mycket.

Den hittar ni här, jag har strl 19, men det hade inte gjort något om den varit större, men eftersom den går att justera så funkar den ändå.

Halsbandet har en nätt kedja och med en fin pärla, Mother of pearl, den hittar ni här

Armbandet är silverplätterat och nickelfritt. Det är också elastiskt och berlockerna är glaskristaller, det hittar ni här

Bland deras nyheter blev jag stormförtjust av dessa snyggingar.

Ja och här kommer rabattkoden till er alla fina läsare

Med koden

HELENA20

så får ni 20% på en hel order.

OBS NU ÄR KODEN UPPDATERAD OCH SKALL FUNGERA

Har fått frågor angående min blus och den är köpt på HM. En annan fin fin volangblus som är vit och endast kostar 116 kr hittar ni här

Nu måste jag ta tag i dagen, Ha det gott alla fina läsare

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Monika
  oktober 18, 2021

  I Sverige kan man inte tanka D-vitamin i solen efter höstdagjämningen, det får man fixa med piller. Men en promenad i solen ska inte föraktas ändå, ger fin energi.
  Kram Monika

 • Elinor Nareus
  oktober 19, 2021

  Hej!
  Rabattkoden verkar inte fungera.

  /Elinor

  • helenavi
   oktober 19, 2021

   Ajdå, skrev du med stora bokstäver och utan mellanslag HELENA20?

   • Elinor Nareus
    oktober 19, 2021

    Ja, rabattkoden ej funnen får jag till svar.