Tänk att få gå på bio igen

Hallå!

Igår efter jobbet laddade vi för att äntligen få gå på bio igen. Hur många år sedan det var senast, kan jag inte ens minnas. Vi hade tänkt att ta en matbit innan, vilket visade sig inte vara lätt. Fullsatt överallt, man måste boka bord långt innan. Tillslut hittade vi en restaurang där vi fick plats, de kanske inte gjorde den bästa maten, men vi blev mätta och det behövdes, då bion var tre timmar lång. Vad såg vi då? Nya Bondfilmen, som legat och väntat på att få ha premiär, sedan pandemin började. Bion var såklart fullsatt, tydligen måste man boka allt långt innan. Jag tror att folk går man ur huse nu när alla restriktioner släppt. Så mysigt att sätta sig tillrätta med lite godis och salongen som släcktes ner och den stora filmduken flödade av ljus och musiken som ljöd. Det kändes som ett ögonblick man inte kommer glömma på ett tag.

Tre timmar gick väldigt fort, iallafall för mig, min väninna däremot, somnade och vaknade med ett ryck och ropade – Haalllååå!!! Hon fattade inte var hon var, trodde det var en massa människor hemma hos henne. Jag tyckte filmen var bra, men sorglig, säger inte mer än så.

Idag vaknade vi av att det varit frost ute, men solen skiner och alla träd är så vackra så man tappar andan.

Men nu måste verkligen alla möbler in och Dahlia knölarna måste upp. Däremot får olivträden vara ute ett tag till.

Ser ni mina snygga smycken på första bilden. De kommer härifrån och i morgon kommer jag med en rabattkod till er. Så ni kan kolla redan nu om det är något som verkar intressant. Nu måste jag sätta fart, ska snart till jobbet och vill hinna få några solstrålar på mig.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • E
    oktober 17, 2021

    Tack för dagens skratt, hallå -ja det är inte lätt när man somnar. Inte så bra reklam för filmen 😂 dock….tycker du inte det känns olustigt att gå på tillställningar? En bekant var på en utsåld föreställningen här i min stad och ett par dgr senare kom sms varning att en person på ett par rade bakom dem testat positivt på covid. Sånt tycker jag är olustigt , usch 😨 man befarar ju bakslag när det nu släpps på restriktioner, men man gör ju som man vill, själv tar jag det nog lite lugnt med aktiviteter med många okända ett tag till.

  • Eva
    oktober 17, 2021

    Var är din snygga blus från? 👌