Reflektion och tillbakablick

Posted on

Hej på er! Inatt har jag sovit som en medvetslösoch jag sov i hela nio timmar, så nu borde jag vara utvilad hoppas jag, känner mig rätt pigg iallafall. Tänk vad snabbt Februari gick, jag hann knappt tänka och jag vet att jag gjorde väldigt mycket och för att bättre minnas, är det bra att reflektera. Det är något jag säger till mina studenter att de ska göra för att de ska minnas bättre och få en förståelse för vad de lärt sig.

Vi börjar i början av Februari, då var jag på tjej/bloggresa i Lofsdalen med mina härliga bloggvänner. Några dagar med en massa snö, lite skidåkning, mycket skratt som fyllde på måbra kontot.

Några dagar senare hade jag en spontan tjejträff här hemma, där vi också åt gott, badade och skrattade mycket. Ännu mer fylla på måbra kontot. Sedan blev Alla hjärtans dag och Milan fyllde 6 år men jag var på kvällsbesök på Vadstena klosterhotell som var fantastiskt mysigt. Utflykt runt Vadstena och den vackra östgötska slätten som är berikad med en massa historiska ställen. Åkte runt Omberg som var väldigt vackert med utsikt över Vättern.Besökte flera roliga inredningsbutiker, med möjlighet att äta också, Ladugård 206 var en av dem.

Inte många dagar senare, var jag till Luleå och fick möta vintern igen och en väldigt fin stad, där jag träffade min kusin som jag inte sett på många år. Han var kök och restaurangchef på samma hotell som jag bodde på. Ett riktigt fint spa fanns högst uppe på taket, med en fantastisk utsikt. Solen strålade och människorna hade gått man ur huse för att vandra på isen tror jag. Även en massa holländare hade hittat dit för att åka skridskor på isen.

Ja sedan har jag hunnit fira Milan, träffat Katarina, varit på bloggträff, umgåtts med mina barn, barnbarn och Doris. Jobbat har jag ju såklart också hunnit med. Får inte glömma att jag ätit så mycket god mat och fått så mycket av det goda. Det som det blivit minst av i Februari, är sömnen, men jag sover ikapp så fort jag får möjlighet. Inser när jag läser detta att det låter väldigt mycket och på ett sätt har det varit det också, men det har också berikat mig massor och jag tror inte tempot kommer vara lika högt i Mars. Så min refletion över Februari är att jag har träffat många av mina vänner och min familj, fått en rejäl dos av utflykter och en massa må gott insatta på mitt konto.

Så kontentan av det hela är att jag är otroligt tacksam över alla som varit med och fått mig att må så bra på ett eller annat sätt.

Så nu välkomnar vi Mars och hoppas våren vill överraska oss med sol och värme.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.