Senaste doften från Sniph.

Posted on

Innehåller annoslänkar till sniph

Hej hej!

Jag har varit hemma från jobbet idag, då jag har småsymton av förkylning och är subfebril. Nu kan man anta att alla i vården blir testade, men inte vi. Vet inte hur de tänker, och idag har vi fått veta att vi inte vet när vi får semester bara att det blir tre veckor och att det kan bli när som helst. Landstinget dribblar med oss som nickedockor, undrar hur många som kommer jobba kvar inom vården i slutet av detta år….?

Men det jag tänkte berätta om idag, var att jag som jag berättat tidigare, börjat prenumerera på dofter från Sniph. Varje månad kommer det hem en ny doft i ett fint etui med 8 ml parfym i. Jag valde Trending now och den luktade så himla gott. Olivia blev helt galen och ville ta den från mig, men si det fick hon inte, perfekt att ha i väskan i sommar. Doften denna månad heter Berdoues Guaria Morada edp.

Beskrivs så här; Playa flamingo, Costa Rica klockan är 18,26. Rosa himmel rosa blommor. Hav mot hud, jakten är över, du är där. Du kan läsa om den magiska doften här

Att prenumerera kostar 159/ månaden och då får du en ny doft varje månad. Jag valde Trending now, men man kan göra ett dofttest här och då kryssar man bl.a i vilka som är sina favoritdofter, så väljer den ut en ny doft. Jag valde en prenumeration på tre månader, men det finns även längre om man vill det.

Jag gillar detta koncept, att för en relativt billig peng få prova nya dofter. Gillar man den extra mycket finns den att köpa i större format. Det finns även för män, vilket är roligt, det hittar ni här.

Om ni är sugna att som jag testa en prenumeration, så har jag en rabattkod för er första månaden, så med koden Vardag2025 får ni 25% rabatt första månaden och fraktfritt.

Ni kommer till hemsidan här

Ha en trevlig Tisdagskväll.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Elisabeth
  maj 12, 2020

  Godkväll! Gillar verkligen din blogg och tittar in här dagligen. Trevligt med tips om mode, heminredning och om livet i stort och smått. Fungerar inte för mig att gilla dina inlägg. Händer inget då jag klickar på hjärtat. Ha det så bra! Kram från Elisabeth

 • ulrica
  maj 13, 2020

  Alltså, hur kan de behandla er på det sättet?!!!!.. det är helt stört på riktigt.
  Så kul med prenumeration på dofter :).
  Kram Kram

 • Erica
  maj 13, 2020

  Hej, arbetar som sjuksköterska i landstinget, har också lite småsymtom, fick testa mig i morse. Vi vet inget om våra semestrar alls. Undra hur länge vi ska orka. Ha det bra för Trollhättan ♥️