Tips tips tips

Posted on

Innehåller annonslänkar till Lindex,

Gina, Hm och Ellos

Heej!

Idag läste jag om en tjej i aftonbladet som varit sjuk i 59 dagar, med en massa konstiga symtom.

Symtom som feberfrossa utan feber, hjärtklappning mm, som kommer och går. Synd att en sådan tjej som aldrig annars är sjuk inte får testa sig, tänk att vara tvungen att vara borta från arbetet så länge.

Men det är precis så jag känner symtom som kommer och går, ena dagen jättedålig för att nästa knappt inte känna något. Det är just frossa och subfebril, ont i magen, diarre, snuva, ont i halsen, hosta som kommer och går och har så gjort sedan i början av April, men vad är det för något. Skulle jag testa mig skulle jag säkerligen vara negativ, så egentligen är antikroppar mer viktigt för mig att kolla.

Idag vill jag tipsa om en ett par ursnygga kimonos, väldigt lika den jag köpte förra sommaren på Gina tricot. Hade jag inte min så skulle jag garanterat köpa någon av denna eller denna, för det är så skönt att ha en strandklänning att bara slänga på sig om man ska från stranden, eller poolen.

Jag hoppas jag kommer få användning av min kimono i sommar, även om man inte kommer utomlands och inte får semester, men man kan ju hoppas på soliga och varma lediga dagar denna konstiga sommar

Strandväska här och här. Stråhatt här och här

Man ska ju kunna gilla mina blogginlägg genom att trycka på lilla hjärtat i slutet av inlägget, men det har inte gått på ett tag. Ulrica som byggt min blogg, trodde att hon hittat felet, och det funkade ett par dagar, men nu är det samma problem igen, så just nu funkar inte lilla hjärtat och jag har svårt att svara på era kommentarer också, men jag hoppas det löser sig snart.

Kram på er alla

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anna-K
    maj 14, 2020

    Exakt dom symtomen som du räknar upp hade vi både min man och jag efter Spanienresan i slutet av februari , vi låg rejält sjuka nästan två veckor sedan tog det lång tid inan man började känna sig någorlunda OK . . Är forfarande lite diffust knepig i kroppen sedan dess utan att sätta fingret på hur. Vi blev inte testade då sjukvården inte hade fått Spanien som smittoland , men bara en vecka senare exploderar smittan där så vi tror vi haft det. Men vi gör som alla andra och undviker träffar med några utom någon träff utomhus på avstånd.