Skapa balans

Posted on

Innehåller annonslänkar

till Lyko och Hicap

Hej!

Snart ska jag iväg och arbeta och jag vet att både IVA/TIVA vårdar COVID 19 patienter, så det är väl bara att ta på sig skyddsutrusningen om det finns någon och jobba på. Och hörrni, sluta applodera för det vi gör, det är kränkande. För oss som alltid jobbar under hård press, på grund av att politerna inte förstår värdet av bra sjukvård och drar ner på personal, och för att personal självmant slutar för att löner och arbetstider är urusla är detta vardag och nu har vi ett senario där det kommer märkas. Jag har inget val, jag måste gå till jobbet, ni kan vara hemma och jag råder er att vara det i möjligaste mån, för vi kommer inte att ha kapacitet att vårda alla, för det är många som blir sjuka, inte bara de med bakomliggande sjukdommar, utan många och det är inte övervägande äldre utan i vår ålder som drabbas just nu. Var glada att ni får jobba hemifrån, jag kan inte det, jag måste utsättas för smittan och ingen vet hur sjuka vi blir som är mitt i smeten, se bara i Italien.

Nog om det, just nu. Det blir ju mycket Covid just nu, det är ju för att jag jobbar där jag gör. Men även jag måste hitta en balans och komma ifrån det, men det är svårt. Men jag försöker hitta på roliga uppmuntrande saker att hållas med. Jag sminkar mig alltid, för att det är något jag alltid gjort och jag skulle inte trivas med mig själv annars, så att försöka hålla sig fin, är en sak som gör att jag mår bra.

Min härliga ögonskuggepalett hittar ni här just nu 30% rabatt och mina fina sminkpenslar här https://advrl.com/rPSJCNdqoch just nu har jag en rabatt kod, så ni får 20% på dessa veganska sminkborstar med koden

Helena20 fram till 1/4

Det kanske låter klychigt att hålla på att sminka sig mitt i detta inferno. men vi måste hitta på saker för att må bra och vi måste gynna alla företag så inte alla blir arbetslösa.

Nix ut i solen för enpromenad med Doris, ta hand om er,

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Milla
  mars 26, 2020

  Kämpa på Helena!
  Det är såna ytterligheter. På mitt jobb (där vi fortfarande är på kontoret eller hemma om vi vill) så tog vi bort all frukost häromdagen – alla hårdmackor, smör, ostar…. Gissa om det blev grinigt på sina håll. Ytterst pinsamt 🙁 KRAM på dig.

 • Elisabeth Hallstensson
  mars 26, 2020

  Kommenterar nästan aldrig men nu måste jag. Förstår din känsla helt och fullt. Det är så dags nu att upskatta vårdpersonal, som arbetar och sliter på obekväm tid och dålig lön ALLTID .
  Skamliga förhållanden många gånger. Det man dock kan hoppas på att det vi nu upplever gör att det rättas till framledes. Jag arbetar INTE själv i vården men inser hur viktiga ni är alltid även utan Corona. Kram Elisabeth

 • Linda
  mars 26, 2020

  Hej jag håller med dig hålla på och applådera oss som jobbar i vården, helt plötsligt blev vi väldigt hyllade för det vi gör i denna kris, men all annan tid då vi kämpar och sliter på alla möjliga konstiga tider med en riktig skit lön och dåliga arbetsvillkor då tänker man inte så mycket på oss tyvärr och tyvärr så tror jag inte denna kris kommer leda till att vi får bättre med personal, bättre arbetstider och villkor och inte bättre lön heller, för när krisen lagt sig och allt går tillbaka till det normal så står vi fortfarande där med dåliga tider och löner och alla smittor vi utsätts för dagligen.
  Låter kanske aningens negativ nu men vi kommer alltid få ha det som vi har det inom vården.
  Man skulle verkligen bli lycklig om man efter detta fick lite uppskattning för det man gör.
  Jag själv tänker byta bana och plugga till något annat vill inte jobba kvar med detta längre efter 23 år inom våryrket så är gränsen nu nådd nu får det räcka.
  Tack för en fin blogg att följa

  • Maria
   mars 28, 2020

   Jag arbetar också inom vården, tidigare IVA, och håller fullständigt med dig. Sluta applådera och Värdera oss högre alla dagar i veckan, året om