Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Är täcke viktigt för er? Jag har alltid varit väldigt varm av mig, så jag har nästan alltid haft tunna sommartäcken. Nu har det hänt något, jag fryser och vill ha varma täcken. Så P har fått mitt tunna och jag har hans vintertäcke, som dock börjar bli lite för varmt nu. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha för täcke.

Får många tips om detta täcke som ska vara så skönt, men det är ett dubbeltäcke och då måste jag byta ut alla mina påslakan och jag har flera nya påslakan, till enkelsäng, och har inte lust att köpa en massa nya påslakan.

Tror detta är samma fast till enkelsäng, men då kommer våra täcken inte se likadana ut.

Tyvärr tror jag detta blir alldeles för varmt till P, annars hade man kunnat ha två likadana.

Hur har ni hemma hos er?

Mina ostrykta påslakan hittar ni här

Fick äntligen tag i denna förvaringslåda av ex ljus, och jag tänker ha den som en coffee table book, så jag snabbt kan ta fram nya värmeljus. den finns här, visst är de fina, men verkar ha haft en rykande åtgång, för hemma hos oss fanns den inte, så P fick jaga rätt på den när han var ute åkte, så gulligt av honom.

Igår åkte vi från ett soligt Örebro, och vaknade idag i ett grått och svinkallt Stockholm.

Så en trevlig helg fast det är svinkallt väntar, så mysigt.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Milla
    mars 9, 2024

    Jag har tunnaste sommartäcke mitt i vintern numera, t.o.m. gått ifrån duntäcke. Gubben har fluffigaste duntäcket och jag vill också ha fluff, men vill inte dö av värmeslag 😊 kram Milla

  • Lena
    mars 10, 2024

    Jag har tunt sommartäcke året runt. Det spelar ju ingen roll om man har olika täckte, syns inte när man har påslakan på. Min man har ett helt annat täcke, och kudde också gör den delen. Tycker det är bra och enkelt då vet vems täckte det är.