Ta hand om sig

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni!

Tack för era tankar om ålder.

Såklart är jag tacksam att man fått vara med ända hit, och såklart hoppas man få vara med länge till.

Jag ser så mycket elände på jobbet, ibland blir man så ledsen och påverkad, när livet slås i kras för barn som förlorar sina unga föräldrar, när föräldrar förlorar sina barn, ungdomar och unga vuxna. Livet är så orättvist många gånger, och med det på näthinnan, så är man tacksam för livet. Det är bara det att det går så himla fort, så jag hänger inte med.

Något jag reflekterat över i allt detta, är ju att ta hand om sig. Jag har ju som jag skrivit svårt att minska i vikt, spelar ingen roll vad jag gör. Äter så mycket grönsaker, så snart är jag väl en grönsak själv, nästan aldrig grädde, numera inget bröd, och alkohol i mycket mindre mängd än när P och jag träffades. Så nu slutar jag fokusera på vikten ett tag.

Nu ska jag sluta stressa så mycket, se till att kroppen slappnar av mer. Så lite mer powernaps när jag kommer hem, promenader i friska luften får jag ju varje dag. Minska på kaffedrickandet, lägga mig tidigare. Hoppas kunna börja på medicinsk yoga, för då vet jag att jag verkligen blir lugn och avslappnad.

I måndags träffades vi några stycken hemma hos mig efter jobbet. Vi åt lite pasta, innan vi hoppade i spabadet och alla hade varsin ansiktsmask på sig.

Vi hade en lugn och skön kväll, med mycket skratt och fina samtal.

Så det blev energipåfyllning de luxe, så härligt.

Klockan nio sa vi tack och hej, alla skulle upp och arbeta dagen efter.

Våra ögonpads hittar ni på rea här, dom åkte tjejerna hem i…

Nu är det inte långt kvar till våren står för dörren och vill man hänga med ock knipa nyheter, ska man nog börja kolla runt. Ni var många som ville ha denna, som tog slut direkt säkerligen för att de ingick i Pernilla Wahlgrens kollektion. Nu har Pernilla precis släppt en ny kollektion och där finns allt lite snygga vår detaljer, ni hittar hela kollektionen här.

Den här snyggingen måste jag tipsa om, gillar den jättemycket.

Med min kod får ni 33% på ordinarie pris, på dyraste varan och 5% extra på redan nedsatta varor

koden är:

HELENAMAR24

Må så gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.