Snitthyacinter

Hej på er!

Alltså hur snabbt går December egentligen Jag tycker det bara säger svisch. Idag är det redan 3e advent och dessutom Lucia också. Lucia kommer göra sig bra denna mörka Decemberdag som förövrigt känns mycket mörkare i år än andra år, men vad säger dom, att solen har knappt visat sig denna månad.

Men man får pigga upp sig med enkla medel. Blomknarkare som jag är, så har jag såklart sniffat upp de finaste snitthyacinterna man kan tänka sig. De finns i Vadstena. De är inte gratis men rejäla fina buketter som håller sig nästan 14 dagar. Köpte första buketten till 1a advent.

Klockan är

Klockan är 06 på morgonen ochjag ska bara sätta på mig kläderna och åka mot jobbet, som just nu börjar fylla på sig med Covid 19 patienter. När ska detta elände sluta?

Ha en fin dag och njut av Tredje ljuset, Lucia och lite frisk luft

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  december 13, 2020

  Åh snitthyacinter! Har tyvärr inte fått tag på några i år. Ja Corona är inte kul – över 60 på sjukhuset o minst 5 på covidiva det är värre än i våras 😨

 • Catarina
  december 13, 2020

  Hej!
  Ljuvliga hyacinter, man behöver verkligen göra allt för att pigga upp tillvaron just nu. Massor av kramar till dig och alla andra som sliter i vården, önskar inget hellre än att ni ska få det lugnare. Ni är guld värda!!!!
  Var rädd om dig!
  Kram Catarina