Innehåller annonslänkar till Bubbelroom,

Hm Feetfirst

Hej hej!

Någon av er tyckte jag är som en öppen bok! Ja ibland kan jag hålla med om det, de som känner mig säger att det är så, och många av er tycker nog att ni har bra koll på mig. Jag ljuger ju aldrig i bloggen, däremot berättar jag kanske inte allt. Som att jag blev lämnad, det tog nio månader innan jag berättade, men många av er hade fattat det ändå, så det tyder väl på att ni har lite koll på mig.

Jag är ju en person som gärna bjuder på mig själv, men självklart har jag en viss integritet också, men när allt flyter på så finns ingen anledning att inte vara sig själv och då vill jag ju också visa det. Skulle det vara ett problem skulle det ju vara helt otänkbart att blogga.

Jag har tagit mig vidare och mår idag så bra som man kan göra i dessa coronatider, kanske tur det inte var för ett år sedan, då har jag nog blivit djupt deprimerad, av både skilsmässa och social distansering.

Jag lider inte alls av den sociala distanseringen idag, dels för att jag har mitt hus, min tomt, och jag har min hund som jag måste ut med varje dag. Sedan finns det något annat som gör mig väldigt lycklig som jag ska berätta om i ett eget inlägg så småningom, men ni ser det och ni undrar och jag kan säga att det är så, ni har så himla rätt… <3

Kläder på bilden är jacka här, blus här, skor liknande här, liknande byxor här

Ha det gott och det är så roligt när ni skriver, tyvärr hinner jag sällan svara, ibland tar det ett tag, men svaren kommer. Det är så när man både jobbar, bloggar, sköter barn och hund och hela huset med allt vad det innebär, samt annat som är väldigt viktigt i mitt liv………

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 Comments
 • Christine
  maj 19, 2020

  Så underbart härligt att du är lycklig, det förtjänar du💖 Den lyckan sipprar ju ut här och sprider feelgood-stämning, extra välbehövligt i dessa tider🌷

  • Camilla
   maj 19, 2020

   Hej Helena!..
   Njut av livet, det är du verkligen värd!….
   Gillar din blogg jätte mycket, inne varje dag o läser.
   Kram Camilla från Halmstad.

 • Christina
  maj 19, 2020

  Så roligt att härav, har anat att det kunde vara så . Det är du så värd , njut av kärlekens underbara rus . Kram Christina

 • Birgittha
  maj 19, 2020

  Så spännande!❤️

 • Milla
  maj 19, 2020

  Jag säger kort och gott STORT HJÄRTA TILL DIG!!
  Kram
  Milla

 • Catarina
  maj 19, 2020

  Önskar dig verkligen stort lycka till!
  Kram från Skåne

 • Monica
  maj 19, 2020

  Så skönt med någon, är rätt få, som skriver ärligt och som det är, så trött på alla ” hittepåmänniskor”, man får ju en chock när man ser dem i verkligheten, jaja, folk får väl hitta på som de vill men är en rätt tråkig och tröttsam stil. Lycka till med allt och arbeta inte på tok för mycket men lätt att säga i dessa tider. Men något trevligt privat ger ju också mer energi :-), önskar dig en fin helg!

 • Sallys hus
  maj 20, 2020

  Ååå så det har äntligen blivit dags att berätta nu❤️❤️
  Miss you darling…..see you sooon😘

 • åsa
  maj 20, 2020

  Å så roligt att läsa! ser på dig vad du kommer att berätta. Ha det jättegott. Kram!!

  • Åsa Aabakken
   maj 23, 2020

   Jag visste det ❤️ vad härligt. Det är du så värd. Jag är så glad för det syns på dig att du är lycklig 😍. Skall bli spännande att få höra mer. Mvh Åsa

 • Malin
  maj 21, 2020

  Underbart att du har något så härligt att berätta!
  Du strålar,vet du, så vi förstår att du är lycklig.
  Kram