Sommarfin

Posted on

innehåller annonslänkartill Ellos,

gina och Bubbelroom

Heej!

Tror ni det blir någon sommar? Känns ovisst på både det ena och andra planet. Dels vädret och dels semestern. Tre veckor vet jag att jag kommer få, men hur jag ska jobba mellan semestern vet jag inte, för schemat jag lagt kommer förmodligen inte gälla. Sedan är det ju detta svenska väder, om man kunde lita på det någongång vore ju det en tröst i det hela. Om vi bara kommer få åka två timmar i en radie där vi bor, så blir det ju verkligen att hemestra och det gör mig inget egentligen, bara man visste någonting om vad som kommer gälla.

Det jag vet är att jag kommer ha det bra ändå, kommer göra det bästa av det, och med lite fina sommaroutfits känns det ju ännu bättre. Så en outfits som passar till sommarens Aprerol, vore ju på sin plats.

Har man snygga spiror, tycker jag denna klänning är riktigt sommarfin, vill man ha den lite längre om man vill dölja benen så gillar jag denna och den här

Sneakers i skinn för den lediga stilen, nu 20%. Diadem, Solisar, sandaletter och sommarväska

Idag är det inte lika dåligt väder och det blåser inte lika kallt som det har gjort så vi håller tummarna att vädret bara blir bättre och bättre.

Nu har Ulrica varit detektiv och fått gillahjärtat att funka igen, så vi håller tummarna, denna gången.

Får mycket frågor om jag träffat någon och jag lovar berätta så småningom..

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.