Hotell Marina Bayview

Posted on

Innehåller annonslänkar från

Hotell.com

Hej hej!

Nu är vi hemma igen, en vecka går väldigt fort. Tycker att en vecka går för fort, men två är för långt, så 10 dagar vore perfekt. Fick lite frågor om hotellet. Hotellet ligger ovanför hamnen i Puerto Rico och det är många trappor att ta sig upp och nedför om man vill se sig om. Hotellet är ett vuxenhotell, man måste vara över 18 år för att få bo där, vilket medför att det är rätt lugnt kring poolen. Förutom alla som måste ut och paxa solstolar, fast de sa till i receptionen att man inte skulle göra det. det känns väldigt gammalt och förlegat.

Här kommer lite bilder från hotellet. Receptionen är utomhus och känslan är att man kliver ombord på en båt. Där blev vi välkomnade med ett glas cava, medans all pappersexercis blev klar. Sedan tar man hissen ner till poolområdet, så coolt med en öppen hiss. Vid poolområdet finns även en frukost och lunch restaurang, med mycket bra mat.

Vi fick ett väldigt bra rum, så vi hade nästan solnedgång. Berget skymde de sista strålarna.

Rummen är ljusa och fräscha och det finns möjlighet om man vill laga mat. Nära till poolen och nära till trapporna som man måste ta för att ta sig ner på stan.

Precis nedanför vårt rum, fanns ett utegym, som P var vid flera gånger, medans jag bloggade istället. Jag får ju inte träna för foten, bra ursäkt va……

Det är nu andra gången vi bor här och det är för att det ligger bra, och är fräscht, bra service.

Ni hittar hotellet här

Systerhotellet som vi fick tips om att besöka, är ju minst lika fint. Poolområdet ligger precis vid havet och har en jättehärlig infinity pool

Vid det här hotellet, får barn bo. Ni hittar den Marina suites här.

När veckan var slut, kunde vi ändå få några timmar på förmiddagen i solen. Då maxade vi verkligen. Sola bada om vartannat i några timmar, innan vi gick till rummet för att duscha av oss saltvattnet (poolen hade saltvatten). Packade det sista och sa hej då till en underbar vecka, för denna gång.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Lena - gott för själen
  april 1, 2023

  Så härligt att tjuvstarta våren och sommaren med lite värme. Det där stället ser verkligen sypermysigt ut. Och det får med att paxa solstolar… Det finns få saker som gör mig så provocerad. INTE okej! Vi har precis bokat en resa till Kreta i sommar. Ett vuxenhotell det också. Vi valde mellan två. Men jag var beredd att betala några tusen extra för det ena hotellet har numrerade stolar och parasoll både vid polen och stranden. Orkar inte slösa energi på att bli irriterad på folk och kanske bli osams med folk om man slänger iväg handdukarna. Ser nu fram emot en lugn semester 🙂

  GC har jag varit på en gång förut. Det du visat ser verkligen jättehärligt ut, när ni åkte iväg på utflykter och härligt häng!

  Och kul att läsa ikapp dina andra inlägg. Mysigt att träffa Katarina och Anna igen. Träffade nog Anna senast när Katarina hade sommar-blogg-fest.

  Ha en fortsatt fin helg!

  Kram Lena