The Window i Örebro

Innehåller annonslänkar

Hej på er! Igår hann jag bara komma hem och lämna bilen, för att snabbt ta en buss till stan. Vi var några av Örebros influenser som brukar träffas tillsammans med Almi som skulle ha lite aw. Vi blev inte så många, så av tio små pojkar blev det bara fyra kvar. Men det gick ingen nöd på oss, vi träffades på det nyöppnade The Window, som ligger i anslutning till Johnels i Örebro.

De hade endast haft öppet sedan i fredags så allt var väldigt fräscht och nytt. Där satt vi ett par timmar och drack vin och åt en varsin liten förrätt. Jag tog Tigerräkor i en het ojla med chili & vitlök. Katarina tyckte det skulle vara att roligt att sätta M i baren med en flaska vin och själv skulle hon gå inne på Johnels och shoppa och samtidigt mannekänga för honom. Superbra ide ju…..

Sedan hade vi bokat bord på Mojo några meter därifrån och det var ju tur att vi bokat, för det var knökat med folk. Vi fick ett bra bord för oss själva i det mysigaste rummet. Där blev det ett par smårätter och lite mer vin. Mysigt att vara så få, då kunde man sitta och prata lite mer privata saker som man kanske inte skulle gjort annars..

Blir man mer shoppingsugen om man ser kalsonger när man sitter och dricker vin?

Vi som träffades var Sallys hus, Annas mat och bak och @Lie7på instagram

Liknande kappa som Katarina har hittar ni här med 25% rabatt

När man bor utanför stan, måste man passa busstider, så när klockan var halv tio var det dags för mig att åka hem och Katarina blev hämtad av sin man. Älskar kvällar som inte behöver bli så sena, min sömn är så viktig. Jag måste få mina timmar för att vara pigg. Idag är jag ju på nya äventyr. Sitter i Stockholm och väntar på P. Vi skall snart iväg med vänner och äta middag och gå på galej.

Dagen till ära blir det klänning och klackstövlar.

Snart dags att snida om.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.