Vilken vecka

Innehåller annonslänkar

Hallå!

Har ni ställt tillbaka klockan? Vet ju att den ställs om automatiskt på mobilen, men kunde inte riktigt lite på det i går kväll när jag skulle lägga mig. Så natten har varit lite smått orolig, eftersom jag inte ville försova mig till jobbet. De stackarna har ju fått jobba en timme extra i natt.

Tänkte fortsätta där jag slutade sist, aw med några influenser i Örebro. Hem och sov, för att nästa dag åka mot Stockholm. Vi hade bokat biljetter till GES. Vi åt middag på Hotell Hasselbacken, eftersom våra vänner bodde där. Maten var så där och servisen var inte så bra. När vi ätit gick vi bara över gatan och in på Cirkus där GES uppträdde denna dag. Jag var tydligen så känsloladdad, för när jag såg AG komma in på scen, blev jag så ledsen att jag började fulgrina. Varför frågade P och C mig, jag svarade livet. Vadå livet. Jag tror jag kände att det var en så otrolig bedrift att han stod där på scenen, efter det han varit med om. Han kunde ju lika gärna fått ställa in hela turnén.

Efter en stund, när tempot höjdes så blev jag glad igen. Efter föreställningen, gick vi tillbaka till Hasselbacken för att sitta och småprata lite. Jaa vi pratade så länge, så till slut kom de och sa till oss att de stängde.

Ja det blev en sen natt, och P skulle ju upp och jobba klockan sju. Jag vaknade halv nio och kände mig inte så fräsch, och då kan jag ju bara föreställa mig hur P mådde.

Tog en lunch på Scarpetta innan färden gick hemåt. C började jobba klockan 16 och vi skulle hämta Doris innan 16. Dessutom skulle vi vara borta klockan 18, så det var bara att försöka ladda om. Det blev en powernap för oss båda. Men konstigt nog gick det väldigt bra att ladda om.

För klockan 18 ringde vi på hos gästerna. Jag tänkte nog att det blir nog inte så sent denna kväll, men ack vad jag bedrog mig. Vi gick hem framåt tre tiden på natten.

Lite bilder från vår helg. Nu har jag jobbat två dagar och känner mig rätt trött. Men snart kommer barnbarnen och det ska bli lite halloween tema här hemma också.

Min klänning hittar ni här och C´s är från en butik i Örebro. Tror märket är GAP. Annars är väl denna riktigt fin?!I morgon är det 1a November, herre jösses vad fort det går.

Ha det gott

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Tina ME
  oktober 31, 2021

  Så förbaskat synd att vi inte fick till att ses även om vi försökte som bara den! Men vi gör ju ett nytt försök nästa helg. Kram //Tina

  • helenavi
   oktober 31, 2021

   Ja att det skulle vara så svårt att få till. Men snart så😍🤩

 • Chattis
  november 3, 2021

  Fin klänning, hur är den i storlek?

  • helenavi
   november 3, 2021

   Hej! Ja visst är den fin. Den är rätt rymlig så jag som har L kunde ha M. Kram Helena