Vad är det för en dag

Posted on

Innehåller annonslänkar till ellos

Heej!

Idag för trettiett år sedan, var det en jättevarm Annandag pingst och jag var på BB och klämde ut min förstfödda, en dotter som var så oerhört efterlängtad. Jag var lite besatt av graviditeten, ville så gärna ha en flicka som jag kunde få klä i fina klänningar och sätta upp fina håruppsättningar på. Så pappan fick lyssna med tomma toarullar på min mage och räkna barnets hjärtljud, för var det en tjej hade de högre hjärtljud än om det skulle vara en kille. Jag jobbade på akuten på den tiden och vi var några kollegor som försökte se med ultraljud om vi kunde se vilket kön bebisen hade, men vi såg bara en massa skuggor, inte ens en bebis.Så var det ju magens form och där minns jag inte om det stämde, men en flicka fick jag, en liten Nathalie som skänkt så mycket glädje med sitt sprudlande sätt. Inte en tillstymmelse till blyghet. Hon fick de flesta människor att bli glada när de träffade henne. Såklart har hon skänkt en del oro, precis som alla känner för sina barn, om man upplever att de inte mår bra.

Detta är något hon tar upp i sin blogg som ni hittar här. Annars lever hon idag med världens bästa snickare och de har världens finaste barn, och bor på en jättefin plats i ett jättefint hus på landet.

Bild sallyshus.se

Nathalie som är en kreativ tjej med mycket kreativitet inom sig. Hon har målat så fina tavlor genom åren och hon har minsann gröna fingrar de lux, så att deras uterum, blir växthus varje vår är inte så konstigt. Nu har hon dock blivit med växthus, så nu kommer det odlas där ute kan jag gissa. Dagen till ära har hon också blivit kattmormor. För det har flyttat in en katt hos dem, som i morse födde tre små kattbebisar.

När man frågar vad min dotter önskar sig, så blev svaret, fyra sådana här och detta, just nu kan man göra riktiga fynd med 30% rabatt därinne. Själv skulle jag kunna tänka mig några sådana här i trädgården som lyste upp på kvällarna.

Men idag hurrar vi för bästa finaste dottern på hennes 31 års dag. Här kommer ni till hennes blogg.

Ha en fin fin dag.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    maj 15, 2020

    Grattis till er båda! Ochvilken toppenbild som Sallys matte tagit på er!