Tjejfest på bryggan

Posted on

Hej hej!

Ligger lite efter med mina inlägg, inser jag. Jobbar jag inte så händer en massa skojigheter, men det är ju så jag vill ha det, kanske inte jämt, men har jag inte något på gång, kan jag tycka att tillvaron blir tråkig. Ordet tråkig är ett ord som ger mig så dålig energi, så det kliar i hela kroppen. Jag vet att många säger till mig att ”Hur orkar du ha så många järn i elden?” Jag kan ju tycka att nuförtiden har jag inte alls så många järn i elden som förr, men jag jobbar på att inte ha saker för mig dagligen.

Denna vecka blev det lite för mycket på en gång även för mig, men det var sömnbristen som knäckte mig.

Hade ju gäster mellan lördag och söndag, med alldeles för lite sömn. Natten till måndag, borde jag ha sovit som en stock, men det gjorde jag inte. Upp tidigt till jobbet, för att sedan direkt efter jobbet åka på tjejfest hos mina vänner. Eftersom jag skulle jobba även på tisdagen, så tog jag det lugnt, men det var sleepover och vi var många som sov i samma rum och alla lade sig vid olika tider, så även den natten blev det dåligt med sömn. Så nu har jag varit ledig två dagar och har sovit och sovit.

Nu ska jag jobba dubbelpass imorgon lördag och kväll på söndag, sedan börjar min semester, och det ska bli så skönt att få sova.

Nu till tjejfesten. Vi hade sådan tur med vädret, de andra hade redan startat, så de låg och badade i det 24-gradiga vattnet när jag kom.

Vi satt på bryggan bra länge och babblade, sedan lyfte vi ner matbordet och intog kvällsmaten där också. Kändes nästan som Reneés brygga.

Solen och värmen var med oss hela kvällen, det var när myggen blev för jobbiga som vi gick in.

Nästa dag, så bjöds det på gofrukost på verandan, vissa hade nog gärna sovit lite längre (jag bland annat), men jag skulle ju hem för att snida om och åka till jobbet.

Hade jag varit lite yngre, hade jag klarat detta bättre, men får inse att jag inte pallar två frostnätter med bara ett par dagars mellanrum, men det var värt det ändå, så himla mysigt att ses bara tjejer.

Det är mycket tal om sömn, och just nu jagar jag sömn och ska därför gå och lägga mig, så jag är pigg 05.20 imorgon.

Gillar ni att ha många järn i elden? Behöver ni mycket sömn?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena - gott för själen
    juli 31, 2023

    Men hur mysigt verkade inte det där då!? Så fint ställe. Och kul med bara ett tjejgäng! Hehe, nä, inte klarar man att hålla igång som förr inte. Förr orkade jag hur mycket som helst, men så gick det ju som det gick med att gå in i väggen också. Nu är jag mer rädd om mig.

    Kram Lena