Tomas Ledin i Vadstena

Posted on

Förväntningarna var höga inför kvällens konsert. Vissa hade kollat in hans låtar för att bättre kunna sjunga med. För Tomas vill såklart att man ska sjunga med i hans klassiska låtar som man lyssnat på så länge man kan minnas. Tänk att han är 70 år redan och har varit aktiv i år. Ser likadan ut, samma tempo på scenen och rösten densamma. Helt otroligt.

Vi var taggade och stod rätt långt fram och vi sjöng med kan jag lova, vissa av oss hade bättre pipor än oss andra, men alla sjöng med för allt vad de kunde. När man trodde att nu fattas väl ingen låt, så joodå, då kom ännu några låtar som man älskar.

Har ni någon favoritlåt med Tomas?

Allt var helt magiskt, och man var verkligen helt tagen efteråt. Så glad att vi valde att gå på honom och just i Vadstena för det är verkligen perfekt ställe att se artister på, det tyckte visst 3000 andra också. Vi hann se solen gå ner i horisonten innan vi vandrade hem till rosa huset för att fortsätta sjunga till Tomas låtar.

Nu skall värmen komma tillbaka några dagar och jag gissar att övervägande av alla svenskar börjat sin semester. Jag har några jobbdagar kvar, men har lyckats pricka in en ledig dag, den dagen som skall bli värmerekord på.

Ett besök på vårdcentralen först för att kolla yrseln, och blodtrycket, sedan blir det sjön och besök av en kär vän.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  juli 21, 2022

  Svårt att välja en låt men snart tystnar musiken är en favorit!

 • MarbellaTanten
  juli 21, 2022

  Härligt!
  Kan inte komma på så här en favoritlåt, men minns jag lyssnade ganska mycket på honom när jag var barn. Och han ser himla snygg ut för sin ålder! 😀

 • Åsa M Norman
  juli 22, 2022

  Å så härligt! Bästa Sommar artisten. Vilken lyx att bo i Vadstena, såå vackert. ”Sommaren är kort” den spinner vi igång på. Kram