Tre gånger på en vecka

Innehåller annonslänkar till Campadre Stronger och

Bubbelroom

Herregud när hände det sist? Jag vet att man inte ska storsatsa, för då blir det bara pannkaka av allt. Men nu blev det så och jag kommer vara glad om vi får till det en gång i veckan. Man mår ju så bra efteråt och glad är man för att man känner sig så himla nöjd. Vad pratar jag om då, jo paddel. Körde ju paddel för ett år sedan men då kom Covid i vägen så det blev inte så många gånger. Nu har vi börjat köra igen, sedan är vi några från jobbet som också kör, så därav att det blev så ofta. Har allt ett pass till inbokat innan helgen. Det är roligt att röra på sig under så roliga former, sedan kommer jag inte bli något proffs utan en glad amatör.

Förra året införskaffade jag mig en paddelkjol, men den gav jag bort. Nu kör jag kör mina snygga tights som hängt med ett tag, de finns här. Några mycket billigare hittar ni här.

Skulle jag ha något kortare än tights, så skulle jag nog ha ett par shorts. Men jag ska allt vänta och se hur länge denna paddelfeber håller i sig denna gång. Känner jag mig själv rätt, kan den gå över om ett tag.

I morgon har jag sovmorgon och det tackar jag för, gillar inte att gå upp strax efter 05 på mornarna. Nu har det ju dessutom blivit svinkallt på morgonen och när man går hem svettas man nästan ihjäl. Svårt att veta hur man ska klä sig, men snart är det dags att ta fram sköna vinterjackan, minns ni min sköna jacka? Nu finns en liknande från samma märke på rea här.

Är man inte medlem blir man det kostnadsfritt här och får tillgång till en massa märkeskläder, inredning, mm till kraftigt reducerade priser.

Nu ska jag ta och kolla på någon serie. Någon som har tips på någon bra serie?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Pia Gustavsson
  september 15, 2021

  Bra jobbat, tänker varje måndag jag också ska komma igång….
  Det finns många bra serier.Den senaste som vi tittat på Clickbait på Netflix kan jag rekommendera.

 • Lise-Lotte Svensson
  september 16, 2021

  Line of duty på C-more är jättebra.

  Lise-Lotte

 • Eva
  september 17, 2021

  Hej!
  ”De var fem” – Spännande och listig
  ”Downton Abbey” – har släppts på Netflix nu – och jag ser den igen…
  ”Chesapeake Shores” – Feelgood.
  ”The Queen´s Gambit”
  ”La Casa de papel”

  🙂