Vad önskar du dig ?

Posted on

Innehåller annonslänkar till Ellos elgiganten, gymgrossisten

Newport och cervera

Hejsan!

Här väntar en lång ledighet, la nämligen in om semester redan tidigt i vintras, för att det var tänkt att åka bort över påsken, en typ födelsedagsresa, eftersom jag fyller halvjämt på tisdag. Nu blev det inget av med den resan, precis som för många andra, som fått ställa in både kortare och längre resor denna vår.

Jag får iallafall frågan om vad jag önskar mig. Ja vad säger man då, jo att detta corona elände kunde försvinna att vi snart är flockimmuna och att de hittar ett vaccin snabbt som tusan. Jag önskar att inte så många blir så himla sjuka i detta Covid19, som vi nu tyvärr ser, och alldeles för unga människor.

Det vi också ser är att väldigt många är smittade utan att känna att de är sjuka, som på Thoraxoperation i Linköping, där all personal testades och hälften var positiva, då kan ni ju tänka er hur det ser ut i övriga landet. Hörde om en pizzabagare som var positiv, men som var tvungen att jobba för ekonomins skull, hur många andra runt om blir smittade då, ja ni förstår. Mitt recept är att testa alla, så de som är smittade håller sig i karantän.

Annars önskar jag mig en vacker vår, utan blåst och med en massa sol. Ska jag önska lite ytligheter, så har jag satt ihop en liten önskelista för mig själv, för en del saker är så dyra så det önskar man inte av någon annan.

En bra mixer skulle jag verkligen behöva, just nu rea.

En ny ljuskrona över matbordet skulle vara fint.

Den här ljusstaken står högt på önskelistan, nu på rea.

Samlar på globalbestick, så en sked eller två skulle öka på min samling.

Saknar vår kaffemaskin, så någongång ska jag köpa mig en ny.

Ett löparband, skulle jag verkligen vilja ha. Lånade grannens en period och använde det flitigt, så jag tror inte det skulle bli ståendes.

Men som sagt önska kostar inget och dessa önskningar finns i mitt huvud, och kul att delge vad som rör sig där.

Nu ska jag stressa vidare, för dagen idag har mycket på agendan.

Take care.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Christina
    april 9, 2020

    Önskar oxå att fler får testa sig. Fina saker du önskar dig, silverljusstaken är min favorit! Glad Påsk !!