Var är inspirationen?

Innehåller annonslänkar till Cervera

Hej på er!

Just nu tycker jag att det är svårt att hitta inspiration att blogga. Det händer ju inte så mycket förutom jobb, äta och dricka gott. När det här är över kommer jag gått upp minst 10kg. På mitt jobb är det flera som börjat åka längdskidor, medans andra vinterbadar. Jag blev lite sugen på att skaffa längdskidor, men jag har inte åkt sedan jag var tonåring och tror inte jag skulle klara att bromsa i nedförsbackar eller ta mig upp i uppförsbackar. Men tänker att man kanske kan åka på golfbanor där de gjort upp spår, för där är det nog mer flackt antar jag. Men det var ju inte så lätt att hitta, för jag är inte ensam om att tänka samma sak, så det är slut överallt, iallafall skidor som är för min vikt och pjäxor i min storlek. Men skam den som ger sig, nu har jag verkligen skannat nätet och hittat skidor och till bra pris också +10% extra rabatt. låter väl toppen. Ska bara be P kolla så jag inte köper fel.

Nu har tulpansäsongen börjat och precis som när hyacintsäsongen börjar så hinner det bli några stycken. Likaså nu kommer det frossas i tulpaner tills Pionerna börjar blomma och det brukar ju vara i slutet av Maj. Så eftersom det kommer bli många buketter så inhandlade jag en ny tulpanvas som fanns i två olika storlekar, en lägre men vidare fanns också här, båda med 25% rabatt, så det blev ju superbra. Köpte även ett par batteriljus till, så nu har jag sex stycken. De ser så himla levande ut. Brödkorgen är det just nu 25% rabatt på också om man är sugen på en sådan.

Nu är middagen avklarad och det blir en ny serie, vilken har vi inte bestämt ännu. Har precis kollat klart

på Familjen Bridgerton, som jag tyckte var super. P kollade nog mest för att vara snäll, så idag får han välja serie.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • E
  januari 19, 2021

  Du får hitta inspiration i att vi väntar o längtar efter nya inlägg 😃 Tänkte du köpa vallningsfria skidor? Här fick mannen plocka fram en gammal motionscykeln jag kan trampa på så jag kan knäppa jeansen igen…. kramis

  • helenavi
   januari 20, 2021

   Hej! Ja jag tänkte köpa vallningsfria skidor, fast man var visst tvungen att ta på glid iallafall. Har också en motionscykel men den står också illa till. Hoppas snart man får sin spruta. Vet inte riktigt hur de prioriterar. Men det kom bara 6 dosen i fredags och nio igår så det lär ju ta ett tag. Kram Helena

 • Lena
  januari 20, 2021

  Förstår att det kan vara svårt med inspirationen ibland……..men fortsätt precis så som du gör……en blandning av inredning, kläder, kärlek, ditt jobb, vad du gör, barnbarnen mm är en jättebra blandning tycker jag.
  Du är toppen!
  Har följt dig länge….sen ”odd molly tiden”.
  /Lena

  • helenavi
   januari 20, 2021

   Hej Lena! Tack för ditt svar. Odd Molly tiden, det är ju ett tag sedan. Kul att höra att du följt mig så länge. Ja just nu tycker jag det är svårt med motivation och även inspiration. Men jag tar till mig vad du säger så ska försöka tänka på det. Kram Helena

 • Jeanette
  januari 20, 2021

  Hej:)
  Tycker din blogg är toppen, kul att läsa:)
  Jag vill tipsa dig och P om serien Yellowstone, med Kevin Costner.
  Den var lite svår i början tyckte jag, men när vi sett ett par avsnitt så var vi fast.
  Riktigt bra!!