Vi drog till Norrköping och Knäppingsborg

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom, Lindex, Only

Edblad, Stenström, och Lexington

Hej på er!

När vädret är så här fram och tillbaka, så försöker vi hitta på saker att kolla på i Sverige. Kollade såklart väderappen och såg att det skulle regna minst där, så vi drog dit i torsdags. Vädret var ju inte kanon, vi fick till och med en riktig skur över oss. Men vi gick igenom Knäppingsbord och in på finaste Lexington outlet som jag sett. Fattade inte ens att det var en outlet.

Där fyndade vi kan jag säga, jag som absolut inte skulle ha något.

Jag fyndade denna klänning och köpte denna till P och han köpte bäddset till sin säng, så den utflykten blev inte så billig, trots att det var på rea. Hans bäddset verkar slut, men detta påminner om det han köpte

Vi tänkte ta en sväng i galleriorna, men där var det hundförbud, så vi tog en fika hos Tinas cafe och sånt. Då kom en sådan där riktig störtskur, vi satt under en markis, men det stänkte rätt bra ändå.

Min blus hittar ni här, vita jeans här, liknande kavaj här, armband här. P´s linneskjorta hittar ni en liknande här

Sedan åkte vi till Newport outlet som också ligger i Norrköping, men där ser man tydligt att det är en outlet, inte så mycket roligt att hitta där, så sedan åkte vi och handlade för vår lilla båttripp vi ska göra.

Men det har ni som följer mig på insta redan sett!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena - gott för själen
    augusti 9, 2023

    Åh, Knäppingsborg är ett sånt läckert område! Och jag älskar hela Norrköping. Tyckte jättemycket om den staden när vi var där för ett par år sen. Håller med dig om att Lexingtonbutiken är fin. Och det där kaféet var vi faktiskt på två gånger på samma dag 😉 Lunch och fika tog vi där.

    Kram Lena