Vi tar det igen, hur man får lockigt hår.

Innehåller annonslänkar till Lyko

Heeej!

Tänk att en ledig dag går så himla fort, hann med ett par ärenden i stan, för att sedan skynda mig hem för att plocka fram alla papper tills Katarina kom. Ni vet hon hjälper mig med alla papper och nu var det momsen och skatt som skulle in och det måste ju bli bokfört så alla siffror stämmer i slutänden.

Debet och kredit ni vet.

Jag får så många frågor om mitt hår, både här, på mailen på jobbet och butiker, så jag tänkte att vi tar min hårrutin en sväng till.

Först tvättar jag det, helstt med detta som är det bästa schampot, men det är inte alltid jag har det och då måste jag tvätta håret oftare.

Sedan handdukstorkar jag det innan jag kammar och kramar i någon lockprodukt, just nu har jag den här som man kan ha i dagen efter också i torrt hår, för att locka till det lite utan att det blir kladdigt. Sedan fönar jag håret med tratt tills det blir torrt och sprayar med hårspray, just nu har jag den här som det är 60% rabatt på.

Japp så var det klart. Nu kammar jag inte håret mer förens jag stiger upp nästa morgon och då med en mycket glestandad kam.

Viktigt att veta är att jag har lite fall i håret och har det uppklippt, för annars skulle jag inte få till dessa lockar. Jag hoppas ni som undrar fått svar nu.

Idag väntar en träff med mina studenter som snart är klara sjuksköterskor, vi ska prata EKG tolkning, ni vet hjärtats slag som man kan skriva ut på ett papper och man kan säga hur hjärtat mår. Så fyra förväntansfulla studenter och jag måste hinna läsa på lite om de olika rytmerna hjärtat har de olika kärlen i hjärtat som kan vara igensatt och som då visar var hjärtinfarkten sitter.

Ha en bra dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Liv
    februari 11, 2020

    Du er veldig flott på håret nå. Mye bedre å gjøre det beste ut av fallen enn å stritte i mot, har jeg funnet ut 😊.

  • Mässing blandare
    februari 11, 2020

    Bra tips:)