Vinlunch vid piren och en båttur på Vättern

Posted on

Heej!

I Fredags efter att jag varit på Smultrongården for jag mot Vadstena och mötte upp Katarina och hennes man som fyllde år, dagen till ära. De var nämligen i Vadstena med sin husbil och då vill man ju träffas och eftersom M fyllde så var det klart att jag hade med paket till födelsedagsbarnet och även lite skönsång fick han minsann.

Dom hade packade picknick korgar och vi gick ut mot piren och slog oss ner precis vid vattnet, och precis lagom så kom solen fram och den var framme tills den gick ner i en fantastiskt fin horisont på kvällen. Massor av godsaker och lite gott vin, var ju passande för att fira M.

Efter vinlunchen, blev det dags för en båttur, det är ju nämligen bäst att passa på när det är soligt och vindstilla. Så på med flytvästar på alla, även vovvarna, så bar det iväg på en tur till Motala ström.

Kvällen avslutades med restaurangbesök och en magnifik solnedgång

Kan det bli bättre?! Denna sommar kommer förhoppningsvis se ut så här. Picknick på en filt och båtutflykter. Bara att hoppas att vädret är med oss i år, när vi behöver det som bäst.

Nu mot jobbet, kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Tina ME
  juni 2, 2020

  Så härligt det ser ut Helena och det var ju perfekt att ni kunde passa på att fira samtidigt. Jag har varit i Vadstena några gånger och det är en jättemysig stad! Stor kram fina du. //Tina

 • Camilla
  juni 5, 2020

  Härligt!
  Gillar din klänning,var hittar jag den?
  Njut av livet/Camilla