Valde jag rätt tid?

Posted on
Godmorgon!
 
Är ni lediga?
Vilken underbar tid att vara ledig på isåfall.
Jag jobbar, men brukar vara hemma innan fyra,
så jag klagar inte.
 
Tack för alla kommentarer från förra inlägget.
 
Det kanske var helt fel tid att gå med i Viktväktarna just nu.
På sommaren vill man ju njuta och kunna stoppa i sig lite 
mer av allt det goda.
 
Men hade jag valt att gå med i höst hade jag förmodligen haft
flera kilo att få jobba bort.
Jag tänkte att om jag går med nu, så får jag verktygen för att lära 
mig hur mycket mat jag kan stoppa i mig, utan att vågen 
sticker i väg åt fel håll.
 
Sedan kanske jag inte kommer att gå ner så mycket varje vecka
men så får det vara.
 
 
 
 
Det lär iallafall bli betydligt mycket mindre av den här varan.
5 smartpoints är den värd och jag  har 30 smartpoints/dag
som jag skall bli mätt på.
Igår hade jag så jag kunde ta ett glas vin.
Vi åt grillad fläskfilé med sallad och jag tog ingen sås på.
Till lunch åt jag pastasallad och frukosten bestod
av havregrynsgröt.
 
 
Jag har även en del smartpoints jag kan spara 
till helgen om jag vill.
 
Hörrni nu är det dags för lite arbete.
 
Ha en fin dag.
Kram Helena
 
 
 
 
 
 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
 • Maria
  maj 26, 2017

  Ja du valde rätt tid. All tid är rätt tid. Du kommer att bli mer och mermotiverad efter varje vägning. Tänk på all frukt och grönsaker som finns nu i sommar, grillning m m. Jag är själv viktväktare, har tidigare jobbat med det i många år som kassör, tycker sommaren är enklare att följa deras koncept. Ett bra frukostrecept är 2 dl Lindahl kvarg naturell 0,2% fetthalt + en förpackning frysta blandade bär. Det blir bara 2 smartpoints och du blir jättemätt. Ibland tar jag det även som kvällsmat. Lycka till i alla fall!

 • mamma c
  maj 26, 2017

  Du har valt rätt tid tycker jag med.
  Kram mamma c

 • Anonym
  maj 26, 2017

  Hej i sommarvärmen!
  Lycka till med VV, det kommer säkert att gå jättebra. Vi har också byggt nytt uterum och ert ger så jättefin inspiration nu när vi ska inreda och piffa😃 Era stolar är ju bara sååå snygga, hur är dem att sitta i( typ en hel kväll- du vet middag med vänner en skön sommarkväll)?? Vi har en tendens att bli kvar vid matbordet även efter middagen och då vill man ju sitta skönt.
  Trevlig helg önskar Catarina i Skåne