Allt är upp och ner

Hej hej!

Jag känner att jag måste nämna lite av det som händer i världen, annars kanske ni tror att jag inte bryr mig. Jag ska inte ha ett helt inlägg om det, men jag vill bara nämna att jag tycker det är förskräckligt allt som händer, både i Ukraina och nu i Mellanöstern. När barn får sätta livet till för att män bråkar om religiösa konflikter, nej då inser jag att alla människor absolut inte är goda.

Jag väljer att inte sätta mig in i allt detta för mycket, för då mår jag väldigt dåligt, så jag får lite uppdateringar från P i lagom dos. Han är väldigt kunnig och insatt i det mesta, så han kan berätta sakligt och informativt, och han kan välja så jag får infon i lagom dos.

Sedan har vi vädret som är som det är, men att det redan är vinter, nja det gillar jag inte, men kan inte göra något åt det, så igår kväll tittade jag och barnbarnen på julfilm. Vi tittade på den förra året och då tyckte jag den var jättesöt, men igår tyckte jag tvärtom. Men jag ska titta på lite julfilmer så man kanske kan komma i stämning lite grann i alla fall. Ska ta fram mina kanalhus, bara vi kommer in i November. Mina pelargoner blommar så fint utanför fönstren, samtidigt som snö ligger på marken, konstiga kontraster.

Mina barnbarn har höstlov, så jag har haft dem ett par dagar, igår gjorde vi pyssel, vi gjorde spöken som jag fått inspiration från Tik Tok, tror ni det blev bra? Nope. Har faktiskt gjort flera saker därifrån, men det blir absolut inte lika bra som från Tik tok, så jag får nog sluta göra saker därifrån, men hur svårt kan det vara tänker jag ofta.

Fika står alltid på önskelistan när de är här, och här hemma finns absolut inget hembakat nuförtiden, då skulle jag ju rulla fram ännu mer än jag gör idag, så det är lika bra att köpa de gångerna barnbarnen är här.

Idag har vi ätit på Mc Donalds efter önskemål, åkte på en liten shoppingtur, och det har ju kommit in mycket jul redan.

Jag måste ju tipsa om dessa om man gillar de fina kanalhusen, men tycker att de är dyra. Lika söta, men bättre pris.

Nu är klockan 15 på eftermiddagen och det håller på att mörkna, är vi gjorda för detta mörker?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Annelie
    november 8, 2023

    Vilka otroligt fina bilder!