En vecka med alla ingredienser

Innehåller annonslänkar till

Lindex, Ellos och stenströms

Hej hej!

Tack för alla fina kommentarer, så kul att läsa vad ni tycker om min blogg, om att läsa bloggar och framförallt hur länge ni varit hos mig, Jättekul och jag tackar allra ödmjukast.

Denna vecka har verkligen innehållit allt man kan tänka sig, så mycket så jag tänkt att jag måste få lite lugn och ro. Det värsta är när den dagen med lugn och ro kommer, då blir jag alldeles trampig och känner nästan ångest för att det inte händer någonting.

Så kan jag även känna efter en resa, eller en rolig fest, det blir så himla tomt efteråt. Så fast jag vet att jag behöver dagar när inget händer, så upplever jag att de är tråkiga och en aning ångestfyllda. Nästan som man skall straffas för att man haft roligt.

Någon som känner likadant?

Nu till veckan som varit, mådde ju dåligt i början av veckan, tror det var den där dåliga kycklingbiten som spökade. Så måndagen hände inte mycket. Tisdagen så var vi i digitala kreatörer med Almi Mälardalen tillsammans med Almi Östergötland på Egastronomi utanför Kumla och hade heldag med föreläsare. Många nya bekantskaper och väldigt god mat. En rolig dag som gick attans fort.

Onsdagen var det jobb, men på kvällen var jag inbjuden med mitt gamla tjejgäng på vinprovning av Balkanwines och vi var på The Windows i Örebro. Himla trevligt

Vi fick prova tre olika viner från Balkan, mycket spännande och roligt med de små rätterna som var till, hur de gifte sig med vinerna. Några av vinerna fanns på restaurangen, och en del av vinerna fanns nu på 59 systembolag runt om i Sverige.

Degen efter var det jobb och sedan var det dags för champagneprovning, konstigt att det var tvunget att vara två dagar efter varann. Men champagneprovningen är bara en gång per år, så den ville jag vara med på.

Nu kom Magnus från Halmstad som driver champagnebaren ”A little party” och tillsammans med Sebastien som kom med flyget från Frankrike för att presentera sina egna champagne sorter.

Vill man beställa eller läsa om hans champagne, kan man göra det här

Fick också reda på att den franska champagnedagen är idag 27/10, den vi firade förra fredagen var världs champagnedagen.

Mina outfits under dessa dagar var en kritstrecks randig kostym härifrån, Cape här Blus här

Nu blir det en jobbhelg till, två efter varann, brukar inte lägga så, men nu blev det tvunget av olika anledningar.

Fortsätt att tävla om en badrock från Beach house här

Kram Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Annika Kolmevik
  oktober 28, 2023

  Hur hinner o orkar du med allt roligt i livet?
  Tycker du är otrolig med att få livspusslet att gå ihop!
  Varm kram från en livsnjutande pensionär

 • Milla
  oktober 29, 2023

  Vad härlig med champagneprovning! Någon favorit? Tänk ibland kommer allt i sjok. Den här veckan har jag varit på AW med två vänner, träffat tre gamla jobbarkompisar på lunch (vi har inte setts sen förr pamdemin) och sen träff igår med gamla tjejkompisar. Jag är ju av en rätt introvert personlighet – men en social sådan – men måste verkligen återhämta mig. Kan lätt vara ensammen i tre dar och inte göra nånting mer än att läsa och greja med egensaker, så tar ett tag innan jag blir rastlös. Nu har det hänt mkt på ett par veckor, så blir lugnt ett tag till en weekendresa i slutet på nov, så känns lagom att då vara introvert ett tag 😀😉 kram

 • Pia Kakaobönan
  oktober 30, 2023

  Fullt upp är alltid kul men också viktigt med återhämtning och vila så man uppskattar allt det roliga 😉
  Skulle kommenterat på förra inlägget men det föll bort…
  Jag har följt dig sen allra första början. Själv bloggade jag på Amelia ganska många år och det var så roligt och givande. Har många tjejer därifrån som jag följer genom livet på ett eller annat sätt, även träffar irl. Vi har faktiskt också träffats på en bloggträff på Clarion i Stockholm i maj 2013. Jag gillar att du är ”vanlig” om du förstår mig på rätt sätt. Visar kläder och inredning som finns tillgängliga både vad gäller tillgång och pris för gemene man. Gillar att du är positiv och att du känns som en varm person. Fortsätt som du gör!
  Kram Pia