När sommaren äntligen kom

Posted on

Innehåller annonslänkar till Lindex

och care of carl

Hej hej!

Vilka härliga dagar vi haft. Igår åkte mössor och vantar in i sina vinterlådor, nu får det vara nog, nu vill jag ha sommar ända till Oktober. Vadstena är en underbar sommarstad som även lever på vintern. Men nu märks det extra tydligt att folk känner att sommaren är på väg. Tror aldrig jag sett så mycket husbilar på en och samma gång. De var överallt i hela stan och de stod parkerade på alla möjliga konstiga ställen. Vi tog en promenad med Doris och passade på att äta lunch på en uteservering med en gassande sol som sällskap. Gick sedan och strosade på de smala gatorna. Rätt var det var kom en bil full med nunnor. En hoppade ur och sprang iväg, hon såg ut att ha bråttom till något. Det skulle vara så kul att se hur de har det inne på klostret. Man tänker att det är trist och tråkigt, men så kanske det inte alls är.

Tänk så skönt det är att få gå utan strumpor och slippa en varm jacka. Så härlig dag vi hade igår och dagen idag verkar gå i samma anda. Vi har lite ärenden att göra, bl a behöver P ett par nya shorts och jag tycker att han ska köpa dessa som jag tycker är så himla snygga, själv skulle jag vilja testa dessa . Men jag tror vi väntar tills efter lunch eftersom vädret är så himla fint just nu och enligt väderleksrapporten så ska vädret bli sämre och då föredrar jag att vara ute tills vädret blir sämre.

Vad gör ni denna vackra Kristihimmelsfärds helg?

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Britt
    maj 15, 2021

    Sommaren kom och sommaren gick… lite så känns det nu. Ena dagen lallar jag runt barfota i skorna, medan andra dagen fryser jag som attan och regnet öser ner.

    Hoppas Du har det bra 🙂

    //Britt