Aveeno nytt märke för torrisar

Posted on

I samarbete med Aveeno

Hejsan!

Alltså nu när vårsolen börjar titta fram alltmer och jag börjar visa mina ben mer, inser jag att det inte är någon rolig syn.

Mina ben är just nu så himla torra och gråa. Jag smörjer och smörjer men blir bara len en stund, sedan börjar de ofta klia. Jag tycker det är så snyggt när man har brunbrända och inte torra gråa ben. Tänkte jag skulle skrubba bort all torr hud någon dag, det brukar ju hjälpa till en del så det man sedan smörjer sig med kommer in på djupet.

Nu har jag fått chansen att prova ett alldeles nytt märke, Aveeno som precis lanserats i Sverige. Det kommer säljas på Apoteket Hjärtat som tagit in två av deras hudvårdsserier, en för torr hud och en för extremt torr hud.

Det unika med detta märke är att det innehåller havre som är speciellt bra för väldigt torr och eksembenägen hud. Aveenos produkter är utvecklade för att lindra, lugna och skydda huden. Produkterna skall också göra underverk på känslig och reaktiv hud i och med att det innehåller havreextrakt har lindrande effekt på irritationer och rodnader.

P som just nu har väldigt torra händer fick testa handkrämen och kände nästan direkt att den kändes otroligt skön och gick bra in i huden. Jag har också provat Helps heal very dry skin och den var jätteskön att smörja sig med.

Man har forskat på havrets vårdande effekter på huden i över 70 år. Serien för mycket torr och känslig hud heter Skin relief och den för mycket torr, röd och kliande hud heter Dermexa.

Dessa båda serier innehåller havremjöl, havreolja och havreextrakt.  Båda serierna uppmuntrar bra bakterier att trivas på huden och främjar åter fuktning av torr och kliande hud och stärker hudbarriären som skyddar mot yttre skadliga faktorer.

Som jag sa, så har Apoteket hjärtat börjat sälja dessa fina produkter som inte är så dyra när det är normalpris.

Men nu har jag en unik kod till er.

Med koden HELENA20 så får ni 20% på dessa produkter hos Apoteket hjärtat

Gäller from 12–25 maj på Aveenos produkter hos Apoteket hjärtat.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.