Konst på väggen

Godmorgon på er

Tänk vad jag tycker det är så svårt att välja och sedan sätta upp tavlor på väggen. Jag tycker det är så snyggt hos andra som lyckas sätta upp en tavelvägg med en massa tavlor i en snygg gruppering, men själv tycker jag det är omöjligt. Jag sätter oftast upp max två tavlor bredvid varandra, för att sedan stanna där..

Nu har jag haft mina gamla posters några år och kände att det var dags för lite nytt på väggarna. Tycker det är vansinnigt snyggt med svartvit fotokonst med levande människor på, men vet inte om det passar hos mig.

Likaså tycker jag det är fint med abstrakta posters, kan man sedan sätta ihop dessa till en snygg vägg, skulle det bli superfint. Så nu har jag tänkt lite utanför boxen och det ska bli spännande att se hur det blir.

Jag tänker att jag lägger ut tavlorna på golvet och provar mig fram tills man är nöjd, borde det ju inte vara så svårt. För det svåra blir nog att mäta och sätta upp tavlorna rätt. Tycker att det är många som sätter sina tavlor för högt upp mot taket eller för brett isär, så intrycket ser spretigt ut.

Jag valde att beställa mina prints från Dear Sam, som är ett företag med stort miljötänk, de använder papper som är miljömärkt enl FSC, Forest Stewardship Council Mix certifikat. vilket innebär att de innehåller återvunnet material från kontrollerade källor. Tryckerierna är klimatneutrala och produktionen är svanenmärkt.

Mina posters levererades i ett jättefint paket av tjockaste kartong och tavlorna var av bästa papperskvaliteten.

Det var först och främst tavlor till sovrummet som stod på min villhöverlista, men det blev några fler när jag ändå höll på, för jag kunde inte bestämma mig, det fanns alldeles för många snygga motiv.

Nu håller jag på att prova mig fram hur tavlorna skall sitta, tycker att alla passar i sovrummet, det beror bara på vilket uttryck jag vill att sovrummet skall ha just nu.

Och jag ser att jag fortfarande sätter dem två och två, men jag är inte klar än.

Är ni sugna på nya prints till ert hem, tycker jag ni ska passa på, för just nu har Dear Sam en kampanj som ger 25% rabatt på alla posters. Sedan har jag ännu en rabatt som ni kan addera på den andra,

så med koden HELENA10 får ni 10% extra i rabatt.

Alltså blir det 35% rabatt, hur bra låter inte det!?

Min personliga kod gäller även på ramar och posterhängare.

Min rabattkod gäller t.o.m. 26/9

Ha en fin dag, det är ju Fredag, jag är ledig och ska iväg och äta frukost och senare till frissan, innan P kommer.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.