Designa din egen ring

I samarbete med Vanbruun.se

Hej hej!

Jag har alltid varit fascinerad av smycken och jag skulle så gärna vilja gå en silversmideskurs någon gång. Det är verkligen något som finns på min bucketlist. Jag tycker det är så snyggt med snygga ringar och det har jag alltid tyckt. Tittar ofta på vänners ringar och lägger på minnet om någon har en ring som sticker ut. Mina förra bröllopsringar var egendesignade, likaså min sjuksköterskering och iva sköterskering.

Det var en kompis mamma som jobbade som guldsmed som gjorde dem på beställning efter mina önskemål. Det blir så mycket mer personligt om man fått vara med att bestämma hur man vill att de skall se ut. Har man sedan gammalt guld, kan man ju lika gärna använda det.

Likaså gjorde jag av gamla smycken en ring till Nathalie som hon fick när hon fyllde 15, har jag för mig.

Det fanns sju diamanter och av dem bildades det ett N som i hennes förnamn, den var riktigt fin minns jag.

Är man sugen att designa en egen unik ring, till någon eller till sig själv, eller kanske du går i förlovningstankar, så finns numera ett företag på nätet som designar smycken efter ditt önskemål

VanBruun heter de. Det är ett svenskt företag som har funnits sedan 2013. Deras affärsidé är att kunna skapa egendesignade vigselrelaterade ringar till ett mycket bättre pris än deras konkurrenter.

Man kan sitta och titta på deras hemsida hur länge som helst och välja vilket material, guld, vitguld, silver, rosé eller platina. Vilka stenar, vilken höjd stenen skall sitta, vilken slipning och hur många stenar, bara att anpassa till sin egen prisbudget. Det finns även färdiga ringar om man inte har fantasi att designa en egen.

Men hur ska man veta att detta passar då. Man kan få hem en ring på prov för att kolla sin storlek, sedan har 90 dagars öppet köp och de har även fri frakt.

Graveringen är gratis och så även justering av storlek.

Skulle jag få välja en ny ring idag skulle den kunna se ut på detta vis. Tycker den här alliansringen är så vacker på ett både exklusivt och men ändå ett nätt sätt.

Är ni sugna på en ring, eller annat smycke tycker jag absolut att ni ska kolla i VanBruuns hemsida.

Nu bär det av mot jobbet.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Inger
  september 23, 2020

  Har en väninna som gått silversmideskurser
  Jätteduktig är hon. Hade massa gjorda beställnngar hemma som skulle levereras. Det var bara en liten detalj
  Dom hade inbrott. Dom tog rubbet plus massa annat
  Grrr Kraaam Inger