Mot nya äventyr

Innehåller annonslänkar till Ellos och Lindex

Heej på er!

Hoppas ni mår bra!? Igår fick jag ett mail från en läsare som varit i Väderstad. Där höll hon på att krocka med min P, som hon känt igen från bloggen, lustigt och roligt att du hörde av dig Monika. Tänk om hon hälsat på honom, gud vad han skulle undrat….. Ni är ju faktiskt några som hälsat när man sprungit på er och det uppskattar jag verkligen. Roligt att få ett ansikte på sina läsare.

Jag fick ju bara tre veckors semester i somras, så nu ska jag ta ut några dagar och dra söderut i Sverige, några dagar. Det ska bli så himla skönt att åka iväg och upptäcka samt bara vara. Vädret ska ju inte bli det bästa, men regnkappan och stövlarna är med.

När jag packade i morse, sken solen hemma och det var över 20 grader, kändes väldigt varmt med strumpbyxor.

Jag har packat en massa kläder, eftersom man inte vet hur vädret blir och jag startar med min nya skinnkjol och tröja, som ni hittar här och här Gick igenom min stumpgarderob och insåg att det var oerhört dåligt. Samtidigt plingade det till i mobilen att man har 20% rabatt, på bla strumpbyxor, men även på hela sortimentet. Tipsar därför om den här snygga tröjan som kan passar bra till lite kyligare höstdagar. Rabatten gäller tom 27/9.

Nu ska jag vara lite trevlig mot P så han inte somnar.

Ha det gott

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Pia Holmlund
    september 27, 2020

    Så piffig outfit, helsvar är skitsnyggt på dig!