Det är något speciellt med vatten

Posted on

Innehåller annonslänk till afound

Heej!

Nu är jag hemma igen, har varit på vift sedan i torsdags, men nu väntar jobb hela veckan. Inga restriktioner för mig att komma till jobbet, trots att jag träffat massor av folk. Det borde vara vårdfolk, polis och brandmän som borde ha restriktioner vad vi gör hur vi rör oss och det borde vara mer koll på hur vi mår, vi borde testas innan vi går in på jobbet, inte som det är nu, nu är det vanliga friska människor, som det inte gör något om de får covid19 som har alla restriktioner. Jag har mycket tankar om detta, och jag tycker att detta sköts helt fel, och det kommer visa sig snart, det är jag helt säker på.

I Lördags blev det även en solig men kall promenad vid Vätterns strand, närmare bestämt Varamobaden i Motala. Har ni varit där? det är som att komma till havet, eller en riviera utomlands, så himla fin strand och långgrunt är det också, perfekt för barnfamiljer, sedan finns det både restauranger, toaletter och glasskiosk. Just i lördgas var sanden alldeles isig, men otroligt vackert ändå, och snart så, hoppas vi att sommaren kommer.

Visst är det väl något särskilt med vatten, skulle absolut inte ha något emot att bp vid vatten, även fast jag hatar blåst, men vatten har större dragningskraft än blåsten.

Nu vill jag verkligen att värmen ska komma så man får ta av sig vinterjackan och kunna gå i tunnare kappor, som denna, sätta näsan mot solen och njuta av värmen och för en stund glömma detta inferno vi hamnat i.

Ha det gott allesammans, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Anna-K
  mars 16, 2020

  Att testa sig eller ej ?? Men varför testa om man ej har symtom egentligen, Jag förstår hur du tänker ändå vårdpersonal ska väl inte smitta vidare förstår att jobbar med svårt sjuka , men menar du då att ni ska testas inför varje arbetsdag eftersom du troligtvis träffar olika människor i typ affärer m m ….. Det är svårt det här verkligen inte lätt . Jag blev själv snopen då dom ej testade oss då vi hade alla symtom som fanns när vi kom hem från Spanien , men då
  ej sågs som smittorisk land. Men nu är näst efter Italien . fast vi är ju friska nu och klarade oss bra. Hoppas du klarar dig i alla fall och de dina . Vi tvättar händer eller hur.

 • Mamma C
  mars 16, 2020

  Märkligt tycker nog jag med att inte ni som har dessa yrken får göra ett test.
  Jag är så glad över att jag har så nära till havet och kan gå dit så ofta jag vill.
  Kram Carin

  • Camilla
   mars 18, 2020

   Jag följer din blogg och tycker mycket om den. Bor också alldeles intill Varamon..älskar det på våren, vintern och hösten när det är nästan tomt, undviker det på sommaren… 🙂