Hudens värsta månad

Posted on

Innehåller annonslänkar

Heej!

Min hy skriker efter sol, det gör den varje år i Mars. Jag tycker annars att jag har en bra hy, inte för torr och inte för fet. Men som det är nu så har jag fått röda torrhetsfläckar i ansiktet och ett eksem på ögonlocket och det är bara i Mars som jag får dessa problem och de återkommer varje år, men jag tycker det är lite värre i år. Jag använder denna ansiktskräm som jag fick i julklapp och det är en riktig fuktbomb, men det har ändå inte hjälpt, så nu hoppas jag solen kommer snart så jag kan få sola bort alla fläckar, för det brukar vara det som hjälper min hud.

This post contains adlinks from Adviral1. FACE – MICRONEEDLING / 2. EYELASH GROWTH SERUM / 3. SELF-TANNING TREATMENT / 4. HAIR RENEWAL SERUM / 5. REVIVING FACE SERUM / 6. BODY – MICRONEEDLING / 7. PURIFYING PINK CLAY SHEET MASK / 8. TOTAL WHITENING SYSTEM / 9. EYE CREAM

Min dotter Olivia hon är duktig på att sköta sin hud, kanske lite för mycket ibland, kan jag tycka, men det kanske är för att jag själv är dålig på att ta hand om min egen. Jag har faktiskt ett presentkort på en hudvårdsbehandling som jag hade glömt att jag hade och det måste jag utnyttja och vad passar väl bättre än att göra det nu. Annars har Swish clinic 20% på skönhetsprodukter, så är ni som jag i behov av en ansiktsbehandling, och vill göra det hemma, kan man fynda till sitt egna hemmaspa.

Det känns som nu får man hitta på egna och enkla måbra saker för att inte gå ner sig i den här konstiga tiden vi hamnat i.

Ha en bra dag. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Sara
  mars 17, 2020

  Bra med favoritcreme, men nu har Peter Thomas Roth Mega-Rich utgått ur sortimentet

  • helenavi
   mars 17, 2020

   Men så jobbigt att den utgått, undrar varför? //Helena