Det går sakta framåt

Innehåller annonslänkar till Hickap och LYKO

Morning alla glada!

Igår var det ett riktigt intensivt pass på jobbet, så jag var rätt trött i huvudet när jag kom hem, gick och la mig nästan direkt, eftersom jag en ny arbetsdag väntar idag.

Olivias och min WIC har ju aldrig blivit riktigt färdigtställt, dels för att vi inte riktigt vetat hur vi vill ha eller att Olivia vill ändra på saker som jag tycker är onödigt. Plus att nu får man spara och välja tillfällen när man kan handla.

Så den stora spegeln som stått på Olivias önskelista ett tag, kunde jag fynda på Black Friday, men den kom inte förens efter nyår. Så nu kan vi fortsätta med att vela hur vi ska ha det där inne, men en fåtölj, ny matta och nya gardiner är vad jag tänker. Tror Olivia har lite andra tankar.

Jaa det har inte hänt mycket här inne, men var sak har sin tid och med nya spegeln på plats, kanske vi kan jobba på så rummet blir klart inom en snar framtid. Olivias veganska sminkpenslar som hon hyllar till skyarna, hittar ni här. Hon har en ny parfym i sin doftsamling och den senaste som hon fick i julklapp hittar ni r. Annars är ju Carolina Herrera, Good girl en riktigt nice doft. LYKO har väldigt mycket i sitt sortiment som är på rea just nu, så är man ute efter ett bra schampo eller hudvård ska man absolut kolla in deras sida. Jag fyndade de här schampo och balsam i mega stora flaskor till 60%.

Nu är det dags att hasta iväg mot jobbet, sedan väntar två dagars ledighet med ett besök i huvudstaden. Jag älskar Stockholm, så det ska bli så kul att komma dit en sväng.

Kram på er alla

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.