Diskretning/buktning/bråck?

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Jag lovar det ska inte handla om min rygg i hela inlägget, bara lite. Har gått med ryggont sedan November kanske, minns inte, då det mest varit molande, men sedan har det eskalerat, så innan jul, var det riktigt besvärligt, då gick jag till en massör, för jag tänkte att det kanske var en låsning, men det blev bara värre och när vi var på GC var det väldigt jobbigt att sitta och att sova. Sov knappt inget den veckan. PÅ Vc var de rätt okunniga, de skickade mig på röntgen av höften, fast det var ryggen jag sökte för, igår blev den gjord, och de på rtg undrade också varför doktorn hade önskat höften. Tyvärr får de inte röntga annat om det inte finns remiss.

Jag litar just nu mest på min naprapat, trots att han säger att det kan vara allt från diskretning, buktning eller bråck. Men det är så irriterat så han kan knappt göra något, det är jag själv som skall göra två små övningar + Naproxen och röra mig så mycket jag orkar.

Fick sjukskriva mig igår, eftersom det gjorde så ont i måndags, så jag kunde inte koncentrera mig alls på allt som ja måste koncentrera mig på.

Idag känns det mycket bättre, peppar peppar…….hoppas..

Tänkte visa lite nyheter.

Tröjan har jag jagat kan man säga, fick tillslut tag på den, men då vet jag inte om det är en hiss eller diss?

Här finns den

Byxorna är verkligen supersköna, finns här, jag är normalt en L, men här tog jag M.

Denna kofta köpte jag först, då jag glömt hur den första koftan såg ut………, så nu vet jag inte vilen jag ska behålla, den vita eller den randiga?

Den randiga finns här, liknande kjol här

Igår kom min fina väninna Katarina på besök, bjöd henne på spagetti och lyxköttfärssås, med recept från Matplatsen. Sedan låg jag på soffan och hon jobbade, bra fördelning.

Snart står helgen för dörren och då ska vi iväg på trevligheter som jag tror min rygg kommer tacka mig för. Häng med om ni vill, det kommer ut på instagram först, sedan här inne, och kanske kan det bli en rabattkod till er.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Lena
  februari 1, 2024

  Hej!
  Jag tycker den randiga var fin.
  Hoppas att du snart känner dig bättre i ryggen.
  Trevlig kväll! Lena

  • Maria
   februari 3, 2024

   Den randiga tröjan var finast! Hoppas ryggen känns bättre snart!💗

 • Christina
  februari 2, 2024

  Hej Helena. Tycker den randiga koftan var riktigt fin. Även den vita var fin men jag hade valt en randiga. Önskar dig en trevlig helg och att din rygg blir bra fort. Kram Christina.

  • Barbro Ekeberg
   februari 3, 2024

   Hoppas din rygg blir båttre,Vad jag saknar Katarina Sallys hus,Hoppas hon kommer tillbaka,

   • helenavi
    februari 3, 2024

    Hej Barbro! Det hoppas jag också, i att ryggen blir bättre och att Katarina kommer tillbaka. Bara hon mår bättre kanske hon kommer på andra tankar.
    Önskar dig en fin lördagskväll
    Kram Helena